Κόσμος

Κατάντησε… μαρτύριο! 37χρονος έχει 100 οργασμούς τη μέρα! (ΦΩΤΟ)

Αυτό που για όλους τους άνδρες είναι απόλαυση, για εκείνον ήταν μαρτύριο. Τα τελευταία δυο χρόνια, ο Ντέιλ Ντέκερ έχει 100 οργασμούς την ημέρα!

Ο 37χρονος είναι ο πρώτος άνδρας που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το σύνδρομο επίμονης διέγερσης γεννητικών οργάνων.

Του εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν υπέστη ένα μικρό ατύχημα και πηγαίνοντας στο νοσοκομείο είχε πέντε οργασμούς. Ο ίδιος περιγράφει αυτήν την κατάσταση “αηδιαστική και φρικτή”.

Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες, το τραύμα στα νεύρα της πυέλου μπορεί να προκαλέσει υπερευαισθησία στα γεννητικά όργανα. Ο Ντέιλ, λόγω της κατάστασής του, έχει απομονωθεί στο σπίτι υπό το φόβο μήπως έρθει σε οργασμό τη στιγμή που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

“Φανταστείτε να είστε στην κηδεία του πατέρα σας, να έχετε γονατίσει δίπλα στο φέρετρο για να τον αποχαιρετίσετε και εκεί να έχετε εννέα οργασμούς. Και όλα αυτά την ώρα, που όλη η οικογένεια στέκεται πίσω από την πλάτη σας. Κάτι τέτοιο σε κάνει να μην θες να έχεις οργασμό ποτέ ξανά στη ζωή σου”, εξηγεί.

Και συνεχίζει: “Δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό. Ακόμα κι αν σωματικά αισθάνεσαι καλά, νιώθεις αηδιασμένος. Αν είσαι σε δημόσιο χώρο, αν είσαι μροστά σε παιδιά… Είναι φρικτό και μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά πολύ γρήγορα. Μία φορά μου είχε συμβεί μέσα σε ένα μανάβικο και περίπου 150 άτομα είχαν γυρίσει και με κοιτούσαν. Γιατί να βγω από το σπίτι, αν είναι να ζω κάτι τέτοιο;”.

Ο 37χρονος είναι παντρεμένος και έχει δυο γιους, 12 και 11 ετών. Η σύζυγός του κάνει τα πάντα για να τον στηρίξει ψυχολογικά, αλλά παραδέχεται ότι “είναι δύσκολο να ζεις με αυτήν την κατάσταση”.

Πηγή: Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό;

Δείτε πως θα φτιάξετε το «smoothie του οργασμού»!

Μάθετε ποια είναι τα πέντε νέα είδη οργασμού!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Bloomberg: Το σχέδιο Τραμπ για τη Γροιλανδία – Ζητά λευκή επιταγή για στρατιωτική παρουσία με αντάλλαγμα να μην επιβάλλει δασμούς
Οι ΗΠΑ προσπαθούν να αλλάξουν την αμυντική συμφωνία με τη Δανία η οποία προβλέπει πως για κάθε αλλαγή στις στρατιωτικές επιχειρήσεις ή εγκαταστάσεις, θα πρέπει να ενημερώνεται τόσο η Δανία όσο και η Γροιλανδία
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ δικαιολόγησε τη νέα μελανιά στο χέρι του: «Το χτύπησα στο τραπέζι, είναι παρενέργεια της ασπιρίνης»
«Όταν παίρνεις τη μεγάλη ασπιρίνη, σου λένε ότι θα έχεις μώλωπες. Ο γιατρός μου είπε: "Δεν χρειάζεται να την παίρνετε, κύριε, είστε πολύ υγιής". Αλλά εγώ απάντησα: "Δεν παίρνω κανένα ρίσκο"»
H μελανιά στο χέρι του Τραμπ
Οι Βρυξέλλες γύρισαν την «πλάτη» στο «συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Αμφιβολίες και επιφυλακτικότητα
Η Ευρωπαϊκή Ένωση εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξη, μετά την υπαναχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ για δασμούς και Γροιλανδία - Κανένας εφησυχασμός για τα σχέδια και τις βλέψεις του
Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν