Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Οργή στην Ολλανδία για τις διακοπές του βασιλικού ζεύγους στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού

βασιλικό ζεύγος του Βελγίου

Είχαν αποφασίσει να έρθουν διακοπές στην Ελλάδα αλλά το ταξίδι τους κράτησε πολύ λίγο γιατί αναγκάστηκαν να μαζέψουν άρον – άρον τα υπάρχοντά τους μετά την κατακραυγή από τους υπηκόους τους. 

Ο λόγος για το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας που παρά το γεγονός ότι η Ολλανδία καταγράφει ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων κορονοϊού με περισσότερα από 8.000 κρούσματα σε ένα 24ωρο, ήρθαν ταξιδάκι στο εξοχικό τους. 

Ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα, έφτασαν την περασμένη Παρασκευή στο Κρανίδι όπου βρίσκεται η βίλα που αγόρασαν το 2012. Λίγες ώρες όμως αργότερα, μάζεψαν τα πράγματά τους και επέστρεψαν στην Ολλανδία.

«Βλέπουμε τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε αναφορές στα μέσα ενημέρωσης. Δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία αμφιβολία ότι είναι απαραίτητο να ακολουθούμε τις οδηγίες για να ελέγξουμε τον covid-19. Η συζήτηση για τις διακοπές μας δεν συμβάλλει σε αυτό», δήλωσαν ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα, σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού.

Και φέτος δεν ήταν η πρώτη φορά που τα άκουσε το βασιλικό ζεύγος. Την πρώτη φορά που ήρθαν εν μέσω καλοκαιριού μαζί με τις κόρες τους, σε επίσκεψή τους στη Μήλο φωτογραφήθηκαν με τον ιδιοκτήτη χωρίς να φορέσουν τη μάσκα προστασίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις