Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Οργή στην Βρετανία για τον Πρίγκιπα Κάρολο!

Οργή στην Βρετανία για τον Πρίγκιπα Κάρολο!

Την οργή πολλών βρετανών και όχι μόνο προκάλεσαν τα όσα είπε ο Πρίγκιπας Κάρολος. Ο διάδοχος του θρόνου αποθέωσε τους σομαλούς πειρατές!

Στην κοσμάρα του, ο Πρίγκιπας Κάρολος και διάδοχος του θρόνου, αφού αποθέωσε τους Σομαλούς πειρατές χαρακτηρίζοντάς τους, οικολόγους!
Ο Πρίγκιπας Κάρολος και διάδοχος του θρόνου, επαίνεσε τους σομαλούς πειρατές. Όπως είπε, με τις πράξεις τους οδήγησαν στην αύξηση του πληθυσμού των ψαριών!
Σημειώνεται ότι οι σομαλοί πειρατές έχουν αναγκάσει εκατοντάδες πλοία να αλλάξουν ρότα!

Μιλώντας στο Sky News, ο Πρίγκιπας Κάρολος είπε: «Ως αποτέλεσμα της δράσης των σομαλών πειρατών δεν υπάρχει αλίευση στην περιοχή τα τελευταία 10 ή 15 χρόνια. Και έτσι έχουμε μια φανταστική έκρηξη στην αναπαραγωγή μεγάλων ή και μεγαλύτερων ψαριών».

Την ίδια ημέρα ο Πρίγκιπας Κάρολος που βρέθηκε σε συνέδριο για τους Ωκεανούς στη Μάλτα απελευθέρωσε στην θάλασσα μια θαλάσσια χελώνα.

Οι “οικολόγοι” σομαλοί πειρατές και ο Πρίγκιπας Κάρολος

Εκείνοι που έζησαν όμως την πειρατεία από πρώτο χέρι δεν σιώπησαν. Ο πρώην αξιωματικός της SAS και ειδικός σε θέματα καταπολέμησης της πειρατείας Φιλ Κάμπιον είπε με ειρωνεία:

«Υπάρχουν και αυτές οι αιμοβόρες συμμορίες που κάνουν μεγάλο κακό και δεν τους νοιάζει η ανθρώπινη ζωή. Αλλά εντάξει έχουμε λίγα ψάρια παραπάνω».

Οι “οικολόγοι” κατά τον Πρίγκιπα Κάρολο, Σομαλοί πειρατές έχουν βγάλει εκατομμύρια δολάρια από τις ομηρείες και έχουν εκτελέσει εν ψυχρώ άγνωστο αριθμό ομήρων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις