Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Οργή! Της επιτέθηκαν σεξουαλικά μέσα σε λεωφορείο – Κατέγραψαν σε video τα πάντα

Οργή! Της επιτέθηκαν σεξουαλικά μέσα σε λεωφορείο – Κατέγραψαν σε video τα πάντα

Μόνο οργή προκαλεί η είδηση πως μια ομάδα έξι νεαρών, επιτέθηκε σεξουαλικά σε κοπέλα μέσα σε λεωφορείο. Ντροπή για το ανθρώπινο είδος είναι και η αποκάλυψη πως όχι δεν τους σταμάτησε κανείς, αλλά κάποιοι τους επευφημούσαν!

Η σοκαριστική επίθεση, η οποία έχει καταγραφεί σε video και ανέβηκε στο internet, σημειώθηκε στις 18 Αυγούστου στη πρωτεύουσα του Μαρόκο, Καζαμπλάνκα.

Η 24χρονη κοπέλα, που σύμφωνα με την αστυνομία έχει μαθησιακές δυσκολίες, δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα νεαρών. Αγοριών ηλικίας από 15 έως 17 ετών!

Στις εικόνες εμφανίζονται τουλάχιστον τρεις να της επιτίθενται αλλά σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ στην επίθεση συμμετείχαν συνολικά έξι άτομα.

Στο video φαίνεται η κοπέλα να προσπαθεί να αντισταθεί κι εκείνοι να της πιάνουν το στήθος, να την τραβούν, να τη βρίζουν και να της σκίζουν τα ρούχα.

Η κοπέλα φωνάζει και προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα για να μην ακούγονται οι φωνές της.

Κανείς δεν σηκώθηκε να τη βοηθήσει, όσο τουλάχιστον φαίνεται στο video της ντροπής. Η δημόσια εταιρία συγκοινωνιών του Μαρόκου υποστήριξε ότι το βίντεο είναι… πολύ μικρό για να κρίνει αν ο οδηγός του λεωφορείου είδε τι γινόταν αλλά δεν παρενέβη!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, υπήρξαν και κάποιοι που έγραψαν στα social media πως έφταιγε η κοπέλα γιατί μπήκε σε λεωφορείο με τόσους πολλούς άνδρες!

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που ακόμη σκέφτονται υγιώς και καταδίκασαν τη σεξουαλική επίθεση. Μάλιστα, έγινε διαδήλωση στην Καζαμπλάνκα, στην οποία πήραν μέρος περισσότεροι από 1.200 άνθρωποι, καταδικάζοντας τέτοια εξοργιστικά περιστατικά.

Οι έξι νεαροί έχουν συλληφθεί.

Με πληροφορίες από Independent και alarabiya.net

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις