Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Βεντέτα: Ο Snoop Dogg “πυροβόλησε” τον Τραμπ και εκείνος ζητάει την σύλληψη του [vids]

Βεντέτα: Ο Snoop Dogg “πυροβόλησε” τον Τραμπ και εκείνος ζητάει την σύλληψη του [vids]

Βαριά πήρε το βίντεο κλιπ του ράπερ Snoop Dogg, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ζήτησε ο καλλιτέχνης να μπει στη φυλακή. Στο επίμαχο βίντεο, ο ράπερ απεικονίζεται να πυροβολεί και να σκοτώνει κλόουν ντυμένο ως Ντόναλτ Τραμπ. Δείτε παρακάτω το καυτό απόσπασμα.

Ο Τραμπ ενημερώθηκε για το βίντεο κλιπ και η αντίδραση του ήταν σχεδόν αστραπιαία αλλά και αναμενόμενη. “Μπορείτε να φανταστείτε τι συνέπειες θα είχε στον Snoop Dogg, στην καριέρα του και όχι μόνο, αν σημάδευε με όπλο και πυροβολούσε τον Πρόεδρο Ομπάμα; Ώρα να μπει φυλακή!” έγραψε οργισμένος στο Twitter, μιας και βλέπει ότι δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αποδέκτης μηνυμάτων μίσους.

Το βίντεο κλιπ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ενώ ο δικηγόρος του Μάικλ Κοέν μίλησε για ντροπή. “Ο Snoop οφείλει στον πρόεδρο μία συγνώμη. Δεν υπάρχει τίποτα το αστείο με τη δολοφονία του προέδρου και ειλικρινά είμαι σοκαρισμένος, επειδή θεωρούσα ότι ήταν καλύτερος από αυτό”.

Ο ίδιος ο μουσικός μιλώντας στο περιοδικό Billboard για το βίντεο κλιπ “Levander” ανέφερε ότι “κανείς δεν ασχολείται με το πραγματικό ζήτημα, ότι δηλαδή έχουμε αυτόν τον ανεκδιήγητο κλόουν για πρόεδρο”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε