Κόσμος

Οριστικό! “Έκλεισε” ο ρόλος της Θάτσερ στο “The Crown”

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι η Τζίλιαν Άντερσον θα υποδυθεί στον νέο κύκλο της δραματικής σειράς «The Crown» την Βρετανίδα πρωθυπουργό, Μάργκαρετ Θάτσερ.

Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Βρετανίας θα εμφανιστεί σε επερχόμενα επεισόδια, καθώς η σειρά εισέρχεται στην επόμενη εποχή.

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στο καστ του “The Crown” και έχω την ευκαιρία να απεικονίσω μια τόσο περίπλοκη και αμφιλεγόμενη γυναίκα” δήλωσε η Τζίλιαν Άντερσον.

“Η Θάτσερ ήταν αναμφισβήτητα φοβερή, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που ερευνώ κάτω από την επιφάνεια και, τολμώ να πω, ερωτεύομαι την εικόνα που είτε αγαπήθηκε είτε μισήθηκε, καθόρισε μια εποχή ” πρόσθεσε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε διάσημη από τον ρόλο της ως πράκτορας Ντάνα Σκάλι στην τηλεοπτική σειρά «The X Files» και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και σε θεατρικές παραστάσεις δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στο καστ της δημοφιλούς σειράς το καλοκαίρι.

Αν και είναι γεννημένη στο Σικάγο έχει ζήσει και μεγαλώσει τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στο Λονδίνο οπότε δεν θα έχει θέμα με τη βρετανική προφορά.

Επιπλέον η ηθοποιός είναι σύντροφος του παραγωγού της σειράς “The Crown”, Πίτερ Μόργκαν.

Η τρίτη σεζόν αναμένεται να καλύψει την αποαποικιοποίηση της Αφρικής και της Καραϊβικής, τη γέννηση του Πρίγκιπα Εδουάρδου (Μάρτιος 1964) και τη στέψη του Κάρολου ως πρίγκιπα της Ουαλίας το 1969.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο αρχηγός του ακροαριστερού κόμματος, Ζαν Λυκ Μελένσον θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2027
«Έχουμε λιγότερο από ένα χρόνο μέχρι τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Από την πλευρά μας, όλα είναι έτοιμα – υπάρχει ομάδα, πρόγραμμα και ένας μοναδικός υποψήφιος» λέει ο Μελανσόν
Ζαν Λικ Μελανσόν
Deutsche Welle: Μεγαλύτερος ο φόβος της Γερμανίας για απόσυρση πυραύλων Tomahawk παρά για την αποχώρηση 5.000 Αμερικανών στρατιωτών
Προβληματισμό στο Βερολίνο προκαλούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης Τραμπ για μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας και την ακύρωση της ανάπτυξης πυραύλων Tomahawk που θεωρούνταν κρίσιμος παράγοντας αποτροπής
Tomahawk
Οι ΗΠΑ απάντησαν στην πρόταση 14 σημείων του Ιράν – Οι βασικοί άξονες του ειρηνευτικού σχεδίου για την Μέση Ανατολή
Οι Φρουροί της Επανάστασης υποστηρίζουν ότι οι μόνες επιλογές των ΗΠΑ είναι είτε μια «αδύναμη στρατιωτική επιχείρηση είτε μια μη συμφέρουσα συμφωνία»
Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης
Επίθεση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Εξακριβώθηκε ότι ο Κόουλ Άλεν πυροβόλησε αστυνομικό, βαραίνει το κατηγορητήριο
Ο 31χρονος Κόουλ Τόμας Άλεν, που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει δηλώσει, μέχρι στιγμής, ένοχος ή αθώος
Cole Tomas Allen