Κόσμος

Ορκωμοσία Τραμπ: Τι είπε ο Ομπάμα στον Μπους και τον έκανε να γελάσει μέσα στο Καπιτώλιο

«Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό;»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αποκαλύφθηκε η αιχμηρή ατάκα του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα που έκανε τον Τζορτζ Μπους να βάλει τα γέλια κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Καταχειροκροτούμενος μπήκε ο Μπαράκ Ομπάμα στη Ροτόντα του Καπιτωλίου όπου θα ακολουθούσε η ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και ευχαρίστησε όσους βρίσκονταν εκεί.

«Χαίρομαι που σας βλέπω. Ευχαριστώ», φαίνεται να λέει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς έπαιρνε τη θέση του δίπλα στους άλλους επίσημους προσκεκλημένους και πρώην προέδρους. 

Στην συνέχεια χαμογελάει και πλησιάζει τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο, ο οποίος κάθεται δίπλα στην σύζυγό του Λόρα. Σύμφωνα με ειδικό ανάγνωσης χειλιών που επικαλείται η Daily Mail ο Μπαράκ Ομπάμα είπε στον Τζορτζ Μπους: «Πώς μπορούμε να σταματήσουμε αυτό που συμβαίνει;».

Τότε ο Τζορτζ Μπους έβαλε τα γέλια. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η ερώτηση αφορούσε τα χειροκροτήματα που δέχονταν οι πρώην Πρόεδροι των ΗΠΑ ή την ορκωμοσία του Τραμπ.

SHAWN THEW
SHAWN THEW/Pool via REUTERS
SHAWN THEW
SHAWN THEW/Pool via REUTERS

Τα γέλια της Χίλαρι Κλίντον

Η πρώην πρώτη κυρία και υποψήφια πρόεδρος Χίλαρι Κλίντον λύθηκε στα γέλια όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μετά την ορκωμοσία ότι θα μετονομάσει τον Κόλπο του Μεξικού σε Κόλπο της Αμερικής.

Η ατάκα αυτή του Τραμπ φάνηκε αρκετά αστεία στη Χίλαρι Κλίντον, η οποία έβαλε τα γέλια στο άκουσα της ανακοίνωσης με την αντίδρασή της να καταγράφεται από τον τηλεοπτικό φακό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε τον παλαιστή του ΜΜΑ, Ντέινα Γουάιτ, για εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου – «Σε παρακαλώ, δέξου»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι πρότεινε τη θέση στον διευθυντή του χώρου των μικτών πολεμικών τεχνών και «βίαιο μαχητή», ο οποίος ωστόσο απέρριψε την πρόταση
Dana White και Donald Trump
Σφοδρή επίθεση Νετανιάχου κατά των αραβικών κομμάτων - «Το ενδεχόμενο συμμαχίας με ισλαμιστές θα διαλύσει το Ισραήλ»
Μετά τις βουλευτικές εκλογές της 27ης Οκτωβρίου, ο Ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτζογκ αναμένεται να ανακοινώσει σε ποιον θα δώσει διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
«Πυρά» Τραμπ κατά Δημοκρατικών: «Απειλούν και εκβιάζουν Ρεπουμπλικανούς με μομφή, διατάζω την διερεύνηση της εγκληματικής πράξης, αμέσως!»
«Πρόκειται για εκβιασμό και πρέπει να λογοδοτήσουν, απειλούν τους δωρητές μας με φυλάκιση και πολλές άλλες μορφές τιμωρίας, μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να είναι Ρεπουμπλικάνοι» γράφει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump σε Halloween πάρτι που διοργάνωσε στο Mar-a-Lago της Φλόριντα στις 31 Οκτωβρίου 2026
Ίλζε Άιγκνερ: Η πρόεδρος της Βουλής της Βαυαρίας που θέλει να γίνει πρόεδρος της Γερμανίας – Ήταν εργάτρια και δεν έχει απολυτήριο Λυκείου
Είναι καθολική στο θρήσκευμα, δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει παιδιά. Παρότι δεν έχει πτυχίο πανεπιστημίου, ούτε απολυτήριο λυκείου, κατάφερε να διαγράψει μια σημαντική πολιτική διαδρομή
Η Ίλσε Άιγκνερ 11
Ο Αντόνιο Ταγιάνι στο στόχαστρο φιλορώσων χάκερ – Στο dark web προσωπικά δεδομένα του ίδιου και της οικογένειάς του
Υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον εκφοβίσει, ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με τις σύμμαχες χώρες  και ότι η επίθεση σε βάρος του οφείλεται στην θέση της Ιταλίας στο ουκρανικό
Αντόνιο Ταγιάνι