Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Oscars: Η εντυπωσιακή συνοδός του Ράιαν Γκόσλινγκ και η αλήθεια για τη σχέση τους [pics, vids]

Φωτογραφία από twitter
Φωτογραφία από twitter

Η… μυστηριώδης γυναίκα με το βαθύ ντεκολτέ δίπλα στον Ράιαν Γκόσλινγκ στην τελετή των Όσκαρ και το twitter που “τρελάθηκε” μέχρι να αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα.

Ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν περισσότερο, μαζί με τη γκάφα μεγατόνων στην απονομή του Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Ποια ήταν η γυναίκα που καθόταν δίπλα στον Ράιαν Γκόσλινγκ κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ξανθιά και με εντυπωσιακό ντεκολτέ, η εντυπωσιακή συνοδός του υποψήφιου για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου δεν άργησε να γίνει talk of… twitter. Ο γνωστός ηθοποιός περπάτησε μόνος στο κόκκινο χαλί. Και το γεγονός πως δεν συνοδευόταν από τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του Εύα Μέντες ήταν αρκετό για να προκαλέσει τις πρώτες συζητήσεις.

Από το 2012 όταν έγιναν ζευγάρι, πάντως, Μέντες και Γκόσλινγκ έχουν κάνει ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Στα Όσκαρ λοιπόν, ο Γκόσλινγκ καθόταν δίπλα σε μια εντυπωσιακή γυναίκα. Και αφού υπήρξαν και τα άκρως σεξιστικά και χυδαία σχόλια πως “θα περάσει καλά απόψε” ήρθε και το χαστούκι στους καλοθελητές.

Η γυναίκα δίπλα του δεν ήταν άλλη από την αδερφή του, Μάντι! Η 40χρονη Μάντι Γκόσλινγκ, μεγαλύτερη αδερφή του Ράιαν, είναι παραγωγός στο Χόλιγουντ και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνόδευε τον μικρό της αδερφό σε μια τελετή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε