Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Όσκαρ 2017: Από τον… Τραμπ στον Καρλ! Άγριο κράξιμο από τη Στριπ στον Λάγκερφελντ

Όσκαρ 2017: Από τον… Τραμπ στον Καρλ! Άγριο κράξιμο από τη Στριπ στον Λάγκερφελντ

Ένας νέος πόλεμος ξεκίνησε στο Χόλιγουντ και μάλιστα στη σκιά των Oscars! Η επίθεση του Καρλ Λάγκερφελντ στη Μέριλ Στριπ για ένα φόρεμα που του παρήγγειλε αλλά δεν θα φορέσει ποτέ, δεν έμεινε αναπάντητη από τη διάσημη ηθοποιό και υποψήφια (για 20η φορά στο σύνολο της καριέρας της) για το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου. Και παρά το γεγονός πως ο γνωστός σχεδιαστής της ζήτησε συγγνώμη.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ κατηγόρησε τη Μέριλ Στριπ ότι του είχε παραγγείλει να φτιάξει τουαλέτα για να φορέσει στην τελετή απονομής των Όσκαρ αλλά αργότερα συνεργάτης της επικοινώνησε με τον οίκο Chanel (του οποίου ο Λάγκερφελντ είναι καλλιτεχνικός διευθυντής) για να ενημερώσει πως τελικά η διάσημη ηθοποιός θα φορούσε άλλο φόρεμα γιατί θα την… πλήρωναν γι’ αυτό!

Η Στριπ “σήκωσε” το γάντι και κατηγόρησε τον διάσημο σχεδιαστή μόδας ότι προσπαθεί να αμαυρώσει την παρουσία της στην απονομή των Όσκαρ, κατηγορώντας την ψευδώς ότι πληρώνεται για να φορέσει ένα βραδινό φόρεμα στο “κόκκινο χαλί”.

“Το θέμα προβλήθηκε παγκοσμίως, και συνεχίζει, παγκοσμίως, να καταστρέφει την παρουσία μου στα Όσκαρ, επ’ ευκαιρία της 20ης υποψηφιότητάς μου -αριθμού ρεκόρ- και να επισκιάσει αυτή την τιμή στα μάτια των μέσων ενημέρωσης, των συναδέλφων μου και του κοινού”, ανέφερε η 67χρονη Στριπ σε δήλωσή της.

Η Μέριλ Στριπ, η πλέον δημοφιλής ηθοποιός της γενιάς της και με τις περισσότερες τιμητικές διακρίσεις, είναι υποψήφια για τον ρόλο της εκκεντρικής τραγουδίστριας της όπερας που υποδύεται στην κωμωδία “Florence Foster Jenkins”. Έχει κερδίσει το χρυσό αγαλματάκι τρεις φορές.

Η Στριπ δεν δέχτηκε τη συγγνώμη του Λάγκερφελντ, ο οποίος παραδέχτηκε χθες ότι έκανε λάθος, “παρανόησε πως η Στριπ μπορεί να επέλεξε άλλον σχεδιαστή λόγω αμοιβής” και είπε πως λυπάται για την αντιπαράθεση.

“Η αόριστη διατύπωση του κ. Λάγκερφλεντ ότι λυπάται για την ‘αντιπαράθεση’ αυτή δεν είναι συγγνώμη”, δήλωσε η ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε