Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Όσκαρ 2019: Του έδωσε και… κατάλαβε με τους Queen ο Χαβιέρ Μπαρδέμ

Όσκαρ 2019: Του έδωσε και… κατάλαβε με τους Queen ο Χαβιέρ Μπαρδέμ

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ είναι, προφανώς, μεγάλος θαυμαστής των Queen. Και όταν το θρυλικό συγκρότημα εμφανίστηκε στη σκηνή των Όσκαρ για να «ανοίξει» την τελετή, ο Ισπανός ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύβει τον ενθουσιασμό του.

Όσοι βρίσκονταν στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες για την 91η τελετή απονομής των φετινών Όσκαρ σηκώθηκαν όρθιοι μόλις την εμφάνισή τους στη σκηνή έκαναν τα μέλη των Queen μαζί με τον Άνταμ Λάμπερτ. Ανάμεσά τους και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ισπανός ηθοποιός το διασκέδασε με την… καρδιά του, υπό τους ήχους του We Will Rock You και We Are The Champions. Οι αντιδράσεις του μάλιστα καταγράφηκαν από τον τηλεοπτικό φακό και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ δεν άργησε να γίνει… viral!

Μέχρι και gif-ακι τον έκανε το ABC News, ενώ υπήρχαν πολλοί στο twitter που σχολίασαν το πόσο ενθουσιώδης ήταν ο Μπαρδέμ.

https://twitter.com/Dana283/status/1099837565073526786

Δεν ήταν ο μοναδικός βέβαια που απόλαυσε την ιστορική στιγμή στη φετινή τελετή των Όσκαρ. Ανάμεσα σε εκείνους που ενθουσιάστηκαν με την έναρξη της τελετής και η υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, Γκλεν Κλόουζ.

Η εμφάνιση των Queen

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις