Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Όταν το BBC ντρόπιασε τον Τραμπ με πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Χρειάστηκαν μόνο δυο φωτογραφίες. Μία από τα πλήθη στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ για να ντροπιάσει τον Αμερικανό πρόεδρο το BBC.

To BBC ανήρτησε στο Twitter δίπλα δίπλα φωτογραφίες από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ με το σχόλια “απλά λέμε”.

Οι χρήστες των social media δεν άργησαν να κατηγορήσουν το βρετανικό δίκτυο για αντιεπαγγελματισμό. Ανέφεραν μάλιστα ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα “μίσους και σύγκρουσης”.

“Τι λες; Τι υπονοείς; Είναι αυτό κάτι που θα προκαλέσει μίσος και σύγκρουση; Υποτίθεται ότι θέλετε να το κάνετε αυτό στο BBC;” διερωτήθηκε χρήστης στο Twitter.

Σφοδρή κριτική σε BBC – Το μήνυμα για Ντόναλντ Τραμπ

“Πρόκειται για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Γιατί δεν αφήνουμε μια φορά στην άκρη την πολιτική. Άνθρωποι σαν κι εσένα, όποιος και αν είσαι, πρέπει να ωριμάσουν και να κάνουν επαγγελματικά τη δουλειά τους”.

Πολλοί ήταν οι οπαδοί του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που έσπευσαν να σχολιάσουν “fake news”, με το BBC να αρνείται να προβεί σε σχολιασμό.

Οι φωτογραφίες από το National Mall στην Ουάσινγκτον την ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ συζητιούνται έντονα από το 2017. Ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι είχαν συγκεντρωθεί 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι και ότι ήταν το μεγαλύτερο ακροατήριο σε ορκωμοσία προέδρου. Ωστόσο οι φωτογραφίες τον διέψευδαν συγκριτικά με αυτές από την ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις