Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ουκρανία: Βούτηξε σε παγωμένο ποταμό και πνίγηκε μπροστά στην γυναίκα του – Εικόνες σοκ

Ουκρανία: Βούτηξε σε παγωμένο ποταμό και πνίγηκε μπροστά στην γυναίκα του – Εικόνες σοκ

Τραγική κατάληξη είχε ένας 38χρονος άνδρας στην Ουκρανία, ο οποίος βούτηξε μέσα στα παγωμένα νερά του ποταμού Τσορτόμλικ αλλά δεν κατάφερε πότε να βγει στην επιφάνεια. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου κοντά στην πόλη Ντνιπροπετρόφσκ. 

Ο άτυχος άνδρας από την Ουκρανία -σύμφωνα με την Daily Mail- βούτηξε μέσα στα νερά του παγωμένου ποταμού έχοντας προηγουμένως βάλει τη γυναίκα του να τραβήξει σε βίντεο την παράτολμη πράξη του. Δυστυχώς όμως τα γρήγορα ρεύματα τον παρέσυραν και ο Αλεξάντερ παγιδεύτηκε, με αποτέλεσμα να μην βγει ποτέ ξανά ζωντανός. 

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά ένας φίλος του 38χρονου να ανοίγει με ηλεκτρικό πριόνι μια τρύπα στο πάγο. Στη συνέχεια ο ίδιος ο Αλεξάντερ καθαρίζει τον πάγο με ένα τσεκούρι. Πριν την τραγωδία, η σύζυγός του εμφανίζεται να τον ρωτάει εάν φοβάται και εάν κρυώνει, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά και στις δύο ερωτήσεις. Στη συνέχεια ο 38χρονος βγάζει την μπλούζα του, επιδεικνύει τους μύες τους και κάνει τον σταυρό του.

Τελικά ο Αλεξάντερ βουτάει τελικά στο ποτάμι και μέσα σε λίγες στιγμές βουλιάζει και εξαφανίζεται κάτω από τα θολά νερά. Η σύζυγός του σε έξαλλη κατάσταση ρωτάει τι πρέπει να κάνει, ενώ προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ο φίλος του άτυχου Αλεξάντερ επιχειρεί να ανοίξει μια ακόμη τρύπα στην επιφάνεια αλλά είναι πολύ αργά για να σώσει τον 38χρονο, ο οποίος παγιδεύτηκε και πνίγηκε… Μετά από πολύωρη και αγωνιώδη αναζήτηση των μονάδων αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών, δύτες εντόπισαν το άψυχο σώμα του Αλεξάντερ σε βάθος 4 μέτρων την επόμενη ημέρα.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις