Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ούτε η Κέιτ έμεινε σπίτι όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πάρταρε στην Ελβετία! [vid]

Ούτε η Κέιτ έμεινε σπίτι όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πάρταρε στην Ελβετία! [vid]

Μπορεί οι χοροί του πρίγκιπα Γουίλιαμ να εξέθεσαν την Κέιτ Μίντλετον, αλλά ούτε εκείνη είχε μείνει άπραγη προσέχοντας απλά τα δυο τους παιδιά.

Η Κέιτ Μίντλετον πήγε στο μυστικό πάρτι για γυναίκες της αδερφής της Πίπα στη Γαλλία όσο ο πρίγκιπας χόρευε σε πάρτι με φίλους του σε τουριστικό θέρετρο στην Ελβετία. Το ζευγάρι μάλιστα ταξίδεψε μαζί με το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας Μίντλετον πριν χωριστούν οι δρόμοι και τα πάρτι τους.

“Στην Πίπα αρέσει πολύ το σκι και για αυτό ήταν η πρώτη της επιλογή για ένα πάρτι γυναικών. Έμειναν σε σαλέ με υπηρέτριες και σεφ και εξασφάλισε να καλομάθουν τις καλεσμένες της”, τόνισε φιλικό της πρόσωπο στη The Sun.

“Οι ιδιοκτήτες ήθελαν να εντυπωσιάσουν τους βασιλικούς πελάτες τους και τους γέμισαν με δώρα. Από ρολόγια Swatch, παντόφλες Ugg μέχρι και δερματόδετα notebooks και κατά παραγγελία αρώματα. Ήταν ένα πολύ μικρό και ιδιωτικό πάρτι και περάσαμε υπέροχα”.

Οι εικόνες βέβαια του πρίγκιπα Γουίλιαμ με το “dad dancing” σε νυχτερινό κέντρο στην Ελβετία έκαναν τον γύρο του κόσμου, με πολλούς να τον επικρίνουν που έχασε ένα σημαντικό γεγονός στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για να κάνει διακοπές στην Ελβετία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε