Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παιδί 8 ετών πήρε το τιμόνι από τα χέρια της μητέρας του – Το βίντεο που κόβει την ανάσα

Παιδί 8 ετών πήρε το τιμόνι από τα χέρια της μητέρας του – Το βίντεο που κόβει την ανάσα

Ένα απίστυευτο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, και είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Ένα ανήλικο παιδί παίρνει το τιμόνι από τα χέρια της μητέρας του, και…

Η 27χρονη Λόρεν Σμιθ είχε τον 8χρονο Σμιθ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τον 8χρονο γιό της. Οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Κόλτσεστερ της Αγγλίας, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία. Παρουσίασε συμπτώματα που δεν είχε παρουσιάσει ποτέ ξανά στο παρελθόν, και ο 8χρονος Μπεν πήρε το τιμόνι στα χέρια του….

Η Λόρεν άρχισε να τρέμει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να οδηγήσει. Τελικά έχασε τις αισθήσεις της, και το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται επικίνδυνα, και να κινδυνεύει να συγκρουστεί μετωπικά με άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο.

Τότε, ο μόλις 8 ετών Μπεν, αρκετά ψύχραιμος, έπιασε το τιμόνι για να κρατήσει το αυτοκίνητο σταθερό. Αντί να συγκρουστούν με άλλο αυτοκίνητο, ο μικρός Μπεν οδήγησε το αυτοκίνητο έξω από τον δρόμο, και το αυτοκίνητο ακινητοποοιιήθηκε πίσω από ένα βαν.

Η συγκεκριμένη σκηνή καταγράφηκε μέσω κάμερας σε αυτοκίνητο που ακολουθούσε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και μετά από το αχικό σοκ, δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή της για το λατόρθωμα του ανήλικου γιου της. «Είναι ο ήρωάς μου» δήλωσε ασφαλώς συγκινημένη στην εφημερίδα Daily Mail…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις