Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παιδί-θαύμα: Πώς η 10χρονη ντράμερ «έκλεψε» τις εντυπώσεις επί σκηνής από τους διάσημους Foo Fighters

Παιδί-θαύμα: Πώς η 10χρονη ντράμερ «έκλεψε» τις εντυπώσεις επί σκηνής από τους διάσημους Foo Fighters

Οι Foo Fighters είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο δημοφιλή ροκ συγκροτήματα της Αμερικής. Πουλάει κάθε χρόνο εκατομμύρια δίσκους, ενώ οι live εμφανίσεις τους θεωρούνται ανεπανάληπτες.

Ιδρυτής τους είναι ο Ντέιβ Γκρολ, πρώην μέλος – και ντράμερ, έχει τη σημασία του – του ιστορικού συγκροτήματος Nirvana.

Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε στο πολυπληθές κοινό πρόσφατης συναυλίας του, κάποια στιγμή δέχθηκε μια «πρόκληση». «Κάποιος» τον καλούσε σε «μονομαχία» στα ντραμς. Κι όταν αντίκρισε αυτόν τον κάποιο, βρέθηκε αντιμέτωπος με… ένα 10χρονο κορίτσι! Ένα παιδί-θαύμα! Την Νάντι Μπούσελ.

Από τότε ακολούθησαν πολλές διαδικτυακές «μονομαχίες» των δυό τους, που φυσικά έγιναν viral.

Ώσπου ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα: Ο Ντέιβ Γκρολ κατά την διάρκεια συναυλίας στο Λος Άντζελες ανέβασε την Νάντι Μπούσελ στη σκηνή, την σύστησε στους θεατές που παραληρούσαν και την οδήγησε στα ειδικά διαμορφωμένα για την 10χρονη ντραμς για να συνοδεύσει το συγκρότημα στην επιτυχία του «Everlong».

Η συνέχεια είναι απολαυστική:

Το κοινό ενθουσιάστηκε και επευφημούσε την Νάντι, με τον Γκρολ να την οδηγεί μπροστά στη σκηνή για να απολαύσει το χειροκρότημα.

Αφού τελείωσαν όλα, η 10χρονη ντράμερ Νάντι Μπούσελ με ανάρτησή της στο Instagram περιέγραψε τα συναισθήματά της για την εκπληκτική εμπειρία: «Ήταν επικό»!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nandi Bushell 🥁🎸🎤👧🏽❤️ (@nandi_bushell)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις