Κόσμος

Παιδί τρέφεται απευθείας από την αγελάδα! Δείτε βίντεο

Η εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου. Άλλοι τη θεώρησαν τρυφερή, άλλοι αποκρουστική.

Ένας μπόμπιρας 20 μηνών, τον οποίο οι γονείς του άφησαν στους παππούδες του προκειμένου να βρουν δουλειά στη γειτονική Ταϊλάνδη, τρέφεται μόνο με αγελαδινό γάλα. Το οποίο θηλάζει απευθείας από την αγελάδα.

Ο μικρός Τα Σοφατ ζει σε μια επαρχία της Καμπότζης με τον παππού και τη γιαγιά του. Αρχικά, θέλησαν να του κόψουν την… περίεργη συνήθεια, αλλά το παιδί «κέρδισε» τη μάχη και πίνει ελεύθερα γάλα από την αγελάδα, δυο φορές την ημέρα.

Οι αρχές της χώρας έκριναν ότι το να τρέφεται το παιδί απευθείας από το ζώο δεν είναι υγιεινό. Η γιαγιά του μικρού πάντως, τονίζει ότι το παιδί είναι υγιέστατο και προτιμά να τον αφήνει να θηλάζει την αγελάδα από το να τον αφήσει να πεινάσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1
Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο - «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης
«Εμείς που επιθυμούμε τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας, πρέπει να εργαζόμαστε συνεχώς, να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο»
Κυπριακό: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης 12