Κόσμος

Πακιστάν: 25 νεκροί μετά από τροχαίο με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχία Χάιμπερ-Παχτούνχουα στο βόρειο Πακιστάν.

Ένα λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 45 άνθρωποι συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Κοχιστάν στο Πακιστάν.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας απέδωσε το τροχαίο στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του λεωφορείου, σύμφωνα με το πακιστανικό δίκτυο Dunya News.

Πρόκειται για το δεύτερο πολύνεκρο δυστύχημα μέσα σε λίγες ημέρες στην ίδια επαρχία, η οποία βρίσκεται κοντά στα αφγανικά σύνορα. Την Παρασκευή, 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν εξαιτίας μετωπικής σύγκρουσης λεωφορείου με φορτηγό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει το μοντέλο του Onlyfans που είχε εντοπιστεί ετοιμοθάνατο στο Ντουμπάι: «Εκατομμυριούχοι με κακοποίησαν και απείλησαν να με σκοτώσουν»
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ που επέζησε από άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Ντουμπάι το 2025, περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε, καταγγέλλει τις αρχές του Εμιράτου για συγκάλυψη και ζητά δικαιοσύνη
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ
Reuters: Οι κίνδυνοι για τον Τραμπ από το «Βατερλό» στο Ιράν, «ζοφερές οι συνέπειες του αδιεξόδου»
«Η συνέχιση του πολέμου θα ασκούσε περαιτέρω πίεση στον Τραμπ, τα ποσοστά του οποίου στις δημοσκοπήσεις μειώνονται ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο τον Νοέμβριο»
Ντόναλντ Τραμπ