Κόσμος

Πακιστάν: Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο, φόβοι για δεκάδες νεκρούς

«Δώδεκα εργάτες βρίσκονταν μέσα στο ορυχείο όταν αυτό κατέρρευσε» σύμφωνα με τις Αρχές στο Πακιστάν

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα (09/01/2025) σε ανθρακωρυχείο στο νοτιοδυτικό Πακιστάν και οι τοπικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι 12 αγνοούμενοι εργάτες είναι νεκροί.

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο ανθρακωρυχείο Singidi στην επαρχία Μπαλουτσιστάν στο Πακιστάν, όπου έχουν σπεύσει συνεργεία από την Κουέτα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Δώδεκα εργάτες βρίσκονταν μέσα στο ορυχείο όταν αυτό κατέρρευσε» μετά την ισχυρή έκρηξη, η οποία αποδίδεται σε διαρροή μεθανίου, ανέφερε ο Αμπντούλ Γάνι, αξιωματούχος των περιφερειακών αρχών.

Τα δυστυχήματα είναι συχνά στα ορυχεία του Πακιστάν, όπου οι συνθήκες εργασίας χαρακτηρίζονται εξαιρετικά επικίνδυνες και οι κανονισμοί ασφαλείας θεωρούνται ανεπαρκείς.

Τον περασμένο Ιούνιο, ένδεκα άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους από διαρροή μεθανίου σε ανθρακωρυχείο της United Coal Company στην επαρχία Μπαλουτσιστάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποζημίωση–μαμούθ 350.000 ευρώ στον Νιζάρ Τραμπελσί: Η ιστορία του πρώην ποδοσφαιριστή που καταδικάστηκε ως βομβιστής του Μπιν Λάντεν και αθωώθηκε το 2023
Τον Σεπτέμβριο του 2001 ο Τραμπελσί συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για το σχέδιο επίθεσης εναντίον της βελγικής στρατιωτικής βάσης Kleine Brogel
Νιζάρ Τραμπελσί
Ντόναλντ Τραμπ: «Έχω σχεδόν αποφασίσει για τη Βενεζουέλα» – Σε ετοιμότητα ο αμερικανικός στρατός για το ενδεχόμενο επίθεσης
Συνεχείς οι συσκέψεις του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο με ανώτατους στρατιωτικούς αξιωματούχους τις τελευταίες ημέρες για το θέμα της Βενεζουέλας
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Gerald. R. Ford