Κόσμος

Πακιστάν: Σκέψεις για αποκλεισμό του εναέριου χώρου για τα αεροσκάφη της Ινδίας

Συνεχίζεται η ένταση ανάμεσα στο Πακιστάν με την Ινδία με τον πρωθυπουργό Ιμράν Χαν να ετοιμάζεται να κλείσει το εναέριο χώρο για τα ινδικά αεροσκάφη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη το Πακιστάν σκέφτεται να αποκλείσει τις χερσαίες διόδους για το εμπόριο του Νέου Δελχί με το Αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Επιστημών και Τεχνολογίας Φαουάντ Τσόντρι.

“Ο πρωθυπουργός σκέφτεται το πλήρες κλείσιμο του εναέριου χώρου”, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πακιστανός υπουργός. Πρόσθεσε ότι κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου προτάθηκε επίσης να απαγορευτεί στην Ινδία να χρησιμοποιεί τις χερσαίες διόδους, μέσω Πακιστάν, για το εμπόριό της με το Αφγανιστάν.

“Ο Μόντι (σ.σ. ο πρωθυπουργός της Ινδίας) το ξεκίνησε, εμείς θα το τελειώσουμε”, κατέληξε ο Τσόντρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανός λιβανέζικης καταγωγής και υποστηρικτής του ISIS ο ύποπτος της φονικής επίθεσης με βαν σε εκδήλωση Pride στο Βερολίνο
Μέχρι τον περασμένο Μάιο κρατείτο σε φυλακή ανηλίκων, για αδικήματα όπως επίθεση και εκβιασμός, ενώ θεωρείται υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος»
Το βαν που σκόρπισε τον τρόμο στο Βερολίνο 5
Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: «Καταιγίδα φωτιάς» απειλεί τη Ζιρόντ, η μεγαλύτερη εκκένωση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Στην προσπάθεια περιορισμού της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Airbus A400M, το οποίο έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ρίψεις έως 20 τόνων νερού ή επιβραδυντικού υγρού
Μαίνονται οι τεράστιες φωτιές στην Ισπανία 8