Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Το «παλάτι» που μένουν πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle [pics]

Meghan Markle πρίγκιπας Χάρι

Οι φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι στο Τορόντο.

Στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι, η Meghan Markle φορούσε ένα λευκό πουκάμισο Misha Nonoo “the husband”. Ένα label που από πολλούς μεταφράστηκε ως μήνυμα για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Με αφορμή την επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι στο Τορόντο για τα Invictus Games, το ζευγάρι πέρασε χρόνο μαζί. Η Meghan Markle μετακόμισε μαζί του στη σουίτα του ξενοδοχείου του για όσο καιρό θα μείνει στην πόλη.

https://www.youtube.com/watch?v=Wnubj-Q2bkE

Μένουν σε ένα από τα καλύτερα δωμάτιο στο Fairmont Royal York. Ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στον Καναδά. Δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια σουίτα μένουν, αλλά η βασιλική διαθέτει μπαρ, τζάκι και τραπεζαρία για 16 άτομα. Κοστίζει 2.318 καναδικά δολάρια τη βραδιά, σχεδόν 1.400 λίρες. Μια από τις μικρότερες σουίτες κοστίζουν 1.854 καναδικά δολάρια (1.160 λίρες).

Η Meghan Markle ζει στο Τορόντο όπου και συμμετέχει στα γυρίσματα της σειράς Suits τα τελευταία 5 χρόνια. Όταν την επισκέπτεται ο πρίγκιπας Χάρι μένει στο διαμέρισμα που νοικιάζει. Σε ένα ήσυχο και πολυτελές προάστιο.

Meghan Markle και πρίγκιπας Χάρι πιο κοντά στον γάμο

Ο πρίγκιπας Χάρι με τη Meghan Markle μένουν στο κέντρο του Τορόντο, καθώς ο 33χρονος έχει πολλές συναντήσεις. Ανησυχούσε όμως και για την παρουσία φωτογράφων έξω από το σπίτι της αγαπημένης του. Μετά από 14 μήνες σχέσης, πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι τη Δευτέρα. Παρακολούθησαν έναν αγώνα τένις που συμμετείχαν αθλητές με αναπηρικά αμαξίδια.

Έφτασαν και έφυγαν από το γήπεδο κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Η απόφασή τους να εμφανιστούν και να φωτογραφηθούν μαζί είναι σημάδι πως το ζευγάρι οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας. Φέρεται μάλιστα η Meghan Markle να σχεδιάζει να μετακομίσει στο Λονδίνο.

https://www.youtube.com/watch?v=XWRRoMCThJE

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις