Κόσμος

«Παλεύει πολύ σκληρά» είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τον βασιλιά Κάρολο στον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Γουίλιαμ και ο Τραμπ συναντήθηκαν στο Παρίσι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκαν στο Παρίσι στο πλαίσιο της τελετής για την επαναλειτουργία της Παναγίας των Παρισίων με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ να θέλει να μάθει για την υγεία του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον.

Ο Γουίλιαμ και ο Τραμπ συνομίλησαν στην κατοικία του Βρετανού πρεσβευτή στο Παρίσι και μεταξύ άλλων η συζήτηση πήγε στον βασιλιά Κάρολο και στην πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο εκλεγμένος προέδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην τελετή επαναλειτουργίας της Παναγίας των Παρισίων.

Εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να τα πουν από κοντά και πιο ιδιωτικά. 

Στη συνάντησή τους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στη New York Post, ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Είχα μια σπουδαία συζήτηση με τον πρίγκιπα» δήλωσε ο Τραμπ. «Τον ρώτησα για τη σύζυγό του και μου είπε ότι είναι καλά. Επίσης τον ρώτησα για τον πατέρα του και μου είπε ότι παλεύει πολύ σκληρά. Είχαμε μια υπέροχη συζήτηση για μισή ώρα, λίγο περισσότερο από μισή ώρα» συμπλήρωσε ο Τραμπ.

Στη συνέχεια σχολίασε και την εμφάνιση του πρίγκιπα λέγοντας ότι είναι όμορφος και καλύτερος από κοντά.

«Είναι ένας όμορφος τύπος. Κάποιοι άνθρωποι φαίνονται καλύτεροι από κοντά. Έδειχνε υπέροχος».

Φωτογραφίες από Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ – Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις και ο ρόλος των ΗΠΑ
Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στις προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, ο οποίος διαρκεί σχεδόν έξι μήνες
Στενά του Ορμούζ
Η Ιρανή φοιτήτρια με τα εσώρουχα που έγινε σύμβολο: «Την κρατούσαν δεμένη και της έκαναν αντιψυχωσικές ενέσεις»
Η ίδια καταγγέλλει ότι κατά τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα το κεφάλι της τοποθετήθηκε ανάμεσα στα πόδια γυναίκας αστυνομικού, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει
Ιράν
Το Ιράν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ και προκαλεί τον Τραμπ: «Δεν θα κατακτηθούν με tweets και αεροπλανοφόρα»
Χώρες όπως το Κατάρ και το Πακιστάν λειτουργούν ως δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό τον αμοιβαίο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ
Στενά του Ορμούζ