Κόσμος

Παναμάς: Ταρακουνήθηκε η χώρα από ισχυρό σεισμό 6,6 Ρίχτερ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναμάς ταρακουνήθηκε από ισχυρό σεισμό, ο οποίος δεν φαίνεται να προκάλεσε σοβαρές ζημιές ή ανθρώπινες απώλειες.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε στην περιοχή της Μπόκα Τσίκα στον Παναμά χθες Τρίτη (4.4.2023), ανακοίνωσε το ινστιτούτο γεωλογικών μελετών των ΗΠΑ (USGS), ωστόσο κατά τα πρώτα στοιχεία της παναμαϊκής πολιτικής προστασίας δεν υπάρχουν θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 72 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Παναμά, Μπόκα Τσίκα και το εστιακό βάθος ήταν 10 χλμ., διευκρίνισε το USGS.

Το αμερικανικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τσουνάμι ανέφερε πως δεν θεωρεί πως υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσουν σεισμικά θαλάσσια κύματα τον Παναμά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρωσία πανηγυρίζει για τη νίκη της AfD: Η Γερμανία ξύπνησε – Ιστορική ταπείνωση για Μερτς
Όπως ανέφερε ο ειδικός απεσταλμένους του Πούτιν, η επαναφορά της ενεργειακής συνεργασίας με τη Μόσχα θα μπορούσε, κατά την εκτίμησή του, να «αναζωογονήσει τη γερμανική βιομηχανία και οικονομία»
AfD 12