Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πανδαιμόνιο σε πτήση της American Airlines: Επιβάτης έβριζε με αντισημιτικά σχόλια αεροσυνοδό και τον πέταξαν έξω

Πανδαιμόνιο σε πτήση της American Airlines: Επιβάτης έβριζε με αντισημιτικά σχόλια αεροσυνοδό και τον πέταξαν έξω

Ένας επιβάτης πτήσης  της American Airlines ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε εκτός αεροπλάνου σε μια χαοτική κατάσταση, όταν άρχισε να βρίζει με αντισημιτικά σχόλια μια αεροσυνοδό.

Το πανδαιμόνιο με τον επιβάτη στην πτήση 2506 της American Airlines με προορισμό τη Φιλαδέλφεια σημειώθηκε πριν καν απογειωθεί το αεροπλάνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα το απόγευμα της Τρίτης (19.03.2024).

Ο ανεξέλεγκτος επιβάτης, άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις προς το προσωπικό και τους επιβάτες προτού κατηγορήσει τους άλλους επιβάτες ότι “συνεργάστηκαν” εναντίον του, καθώς τον κατεύθυναν έξω από το αεροσκάφος, όπως δείχνει βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Προσπαθώ να φτάσω στην πατρίδα μου και εσείς όλοι με δυσκολεύετε να φτάσω”, φώναζε.

Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε όταν ο απείθαρχος επιβάτης κατηγόρησε έναν άλλο αεροσυνοδό ότι τον άγγιξε, όπως δείχνουν τα πλάνα.

Το ζευγάρι άρχισε να σπρώχνει ο ένας τον άλλον πριν ο άνδρας με τα μπλε ακινητοποιήσει τον άντρα με κεφαλοκλείδωμα, σύμφωνα με το βίντεο. “Τώρα κατέβασε τα χέρια σου και μην αγγίζεις κανέναν”, φώναξε ο άνδρας καθώς κρατούσε τον συνομιλητή του στο κεφαλοκλείδωμα.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Διεθνούς Αεροδρομίου της Τάμπα δήλωσε στην εφημερίδα Philadelphia Inquirer ότι ένας άνδρας συνελήφθη έξω από το αεροπλάνο γύρω στις 5:30 μ.μ. την Τρίτη και κατηγορήθηκε για ανάρμοστη μέθη και δύο κατηγορίες για σωματική βλάβη.

Η πτήση καθυστέρησε λόγω της φασαρίας.

“Ευχαριστούμε την ομάδα μας για τον επαγγελματισμό της και ζητάμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την ταλαιπωρία”, φέρεται να δήλωσε η American Airlines.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις