Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πανικός! Πιλότος αεροπλάνου με 85 επιβάτες λιποθύμησε στον αέρα!

Πανικός! Πιλότος αεροπλάνου με 85 επιβάτες λιποθύμησε στον αέρα!
Montenegro Airlines - Twitter

Αντιμέτωποι με το χειρότερο εφιάλτη κάθε επιβάτη αεροπλάνου ήρθαν 85 άνθρωποι στην πτήση YM – 610 Μαυροβούνιο – Μόσχα της Montenegro Airlines, όταν λιποθύμησε ο πιλότος!

Ο πρώτος κυβερνήτης του αεροσκάφους τύπου Fokker 100, από το Tivat του Μαυροβουνίου προς το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, με 85 επιβάτες και 5 μέλη πληρώματος, πετούσε πάνω από τη ρωσική πρωτεύουσα, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και μελάνιασε…

Μετά από κάποια λεπτά όπου επικράτησε χάος, πήρε τον έλεγχο του αεροπλάνου ο συγκυβερνήτης, ο οποίος το προσγείωσε με ασφάλεια στην πόλη Καλούγκα της Ρωσίας, περίπου 70 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας.

Ο πρώτος κυβερνήτης ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά την προσγείωση, χωρίς να χρειαστεί τελικά να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος παρέμεινε στο έδαφος για περίπου 9 ώρες, και στη συνέχεια απογειώθηκε για το αεροδρόμιο Domodevo όπου και έφτασε με συνολική καθυστέρηση 9,5 ωρών.

Όπως είπαν οι επιβάτες είδαν τον πιλότο να βγαίνει από το πιλοτήριο και να κατευθύνεται προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου.

Ενώ περπατούσε στον διάδρομο με τα καθίσματα δεξιά και αριστερά του, άρχισε να ψελλίζει κάτι, έχασε το χρώμα του έγινε μπλε και κατέρρευσε.

Μέσα στο αεροπλάνο υπήρχε μια 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής, η οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις