Κόσμος

Πανικός στον αέρα από αναταράξεις σε πτήση – Δέκα τραυματίες! Video

Τρομακτικές στιγμές που τα δευτερόλεπτα μοιάζουν με αιώνα έζησαν σε χιλιάδες πόδια από το έδαφος οι επιβάτες στην πτήση Κόσοβο - Ελβετία της εταιρείας ALK Airlines.

Οι αναταράξεις κράτησαν μόνο πέντε λεπτά, αλλά ήταν αρκετά σφοδρές για να προκληθεί πανικός στην καμπίνα του αεροσκάφους, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που ανάρτησαν επιβάτες της εταιρείας ALK Airlines.

Το βίντεο μέσα από την πτήση, που είχε απογειωθεί από την Πρίστινα με προορισμό τη Βασιλεία, ξεκινά με τους επιβάτες να είναι ήδη τρομοκρατημένοι.

Ξαφνικά το αεροπλάνο ταρακουνιέται τόσο βίαια ώστε μια από τις αεροσυνοδούς – που βρισκόταν στον διάδρομο με το τρόλεϊ γεμάτο νερά, καφέδες και αναψυκτικά – κυριολεκτικά να “απογειώνεται”.

Σύμφωνα με μία επιβάτιδα που κατέγραψε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης, από τις αναταράξεις ξεκόλλησαν καθίσματα, έσπασαν ζώνες ασφαλείας, ενώ ορισμένοι επιβάτες τραυματίστηκαν.

“Οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν. Μια αεροσυνοδός χτύπησε στο ταβάνι. Φλιτζάνια άρχισαν να πετάνε δεξιά – αριστερά και ορισμένοι κάηκαν από το καυτό νερό” περιέγραψε η Μπάσα σε ελβετική ιστοσελίδα.

Ένας από τους συνολικά δέκα τραυματίες ήταν, μάλιστα, ο σύζυγός της – ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα.

Δείτε σχετικό video από το εσωτερικό του αεροσκάφους:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζελένσκι εύχεται για τον Πούτιν «μακάρι να πεθάνει» και να έρθει ειρήνη για την Ουκρανία – Το αιχμηρό χριστουγεννιάτικο μήνυμά του
Την ίδια ώρα ο Βλαντίμιρ Πούτιν αντάλλαξε δώρα με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών - Εκείνος της χάρισε κοσμηματοθήκη, ενώ η Μαρία Ζαχάροβα τού έδωσε φάκελο με μία έκθεσή της
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
14
Νετανιάχου και Τραμπ συγκυβερνήτες σε βομβαρδιστικό Β-2 που περνάει πάνω από το Ιράν – Το AI βίντεο «μήνυμα» του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού
Έξι μήνες μετά τον βομβαρδισμό των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων, ο Νετανιάχου φαίνεται να θέλει να τραβήξει τα βλέμματα
τραμπ- νετανιαχου