Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παντρεύτηκε τον εαυτό της και τον απάτησε! [vids]

παντρεύτηκε τον εαυτό της

Ήταν το 2015 που η Sophie Tanner παντρεύτηκε τον εαυτό της. Δύο χρόνια μετά και ομολόγησε πως υπήρξε… άπιστη!

Η Sophie Tanner επέλεξε πριν από δύο χρόνια τον δρόμο του “sologamy”, παντρεύτηκε τον εαυτό της. Είναι πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να δεσμευτούν στον εαυτό τους. Πιστεύουν ότι έτσι θα μάθουν να αγαπούν και να σέβονται τους άλλους με τον “σωστό” τρόπο.

Οι υποστηρικτές του “sologamy” υποστηρίζουν ότι μια τέτοια επιλογή οδηγεί σε πιο ευτυχισμένη ζωή. Η Sophie Tanner έκανε το… μεγάλο βήμα το 2015 αλλά από τότε έχει απατήσει τον εαυτό της!

Μίλησε μάλιστα στο This Morning για τη σχέση και τα πλεονεκτήματά της. Ανέφερε ότι ο ιδιαίτερος ομολογουμένως γάμος δεν αποκλείει απαραιτήτως τη σεξουαλική επαφή με άλλα πρόσωπα ή το να έρθει με κάποιον άλλο κοντά ξανά. Σημαίνει ωστόσο ότι απορρίπτει τις κακές σχέσεις.

Ο γάμος με τον εαυτό της και η… απιστία

Η Sophie Tanner απάτησε τον εαυτό της με έναν άντρα που μπαίνει σε στενές σχέσεις με πολλούς συντρόφους. Είχε όμως μονογαμική σχέση μαζί της. Χώρισαν ωστόσο μετά από 5 μήνες. Άρχισε να θέλει περισσότερες γυναίκες ξανά και η Sophie αποφάσισε πως άξιζε καλύτερα.

“Το να παντρευτείς τον εαυτό σου έχει να κάνει με να τον αγαπήσεις. Δεν σημαίνει ότι απορρίπτεις όλες τις άλλες σχέσεις στη ζωή σου και γίνεσαι καλόγρια για πάντα. Σημαίνει ότι απορρίπτεις τις κακές σχέσεις. Αν αγαπούσαμε περισσότερο τους εαυτούς μας δεν θα χρειαζόμασταν τέτοιες τελετές.

Αυτή η σχέση με τον εαυτό μας είναι μια δήλωση που είναι τόσο σημαντική όσο και μια ρομαντική σχέση. Το να παντρευτείς τον εαυτό σου είναι μια δια βίου δέσμευση να είσαι υπεύθυνος για τη δική σου ευτυχία. Επομένως το διαζύγιο δεν είναι επιλογή”.

Πηγή: Ladbible

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις