Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάπας: Έξαλλος με Τραμπ για την “Μητέρα όλων των βομβών”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

«Μου διηγήθηκαν ότι στο γαλλικό τηλεοπτικό ντιμπέιτ οι δύο υποψήφιοι πέταγαν πέτρες. Ότι ο ένας δεν άφηνε τον άλλον να τελειώσει, αλλά με τον τρόπο αυτό χάνεται η έννοια του διαλόγου», δήλωσε σήμερα ο πάπας Φραγκίσκος, ενώπιον χιλιάδων μαθητών στο Βατικανό.

«Είναι πιο εύκολο να καταστρέφεις, παρά να ακούς με σεβασμό και πραότητα», πρόσθεσε ο πάπας. Ο Φραγκίσκος δήλωσε, πάντως, ότι «δεν γνωρίζει την προσωπική ιστορία και πορεία των δύο γάλλων υποψήφιων, δεν ξέρει από πού προέρχονται». «Γνωρίζω ότι η μία είναι εκπρόσωπος της δεξιάς, αλλά ο άλλος δεν ξέρω από πού προέρχεται, και για τον λόγο αυτό δεν μπορώ να εκφράσω σχετική άποψη», είπε ο λατινοαμερικανός ποντίφικας.

Κόλαση από την “Μητέρα όλων των βομβών”! 36 νεκροί τζιχαντιστές και τεράστιες καταστροφές

Αναφερόμενος, τέλος, στην ισχυρότατη μη πυρηνική βόμβα την οποία έριξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στο Αφγανιστάν πριν από τρεις εβδομάδες, ο Φραγκίσκος θέλησε να τονίσει με έμφαση: «ντράπηκα για το ότι την ονόμασαν “μητέρα όλων των βομβών”. Η μητέρα μάς δίνει τη ζωή και η βόμβα αυτή προκαλεί θάνατο. Αποκαλούμε μητέρα αυτόν τον μηχανισμό, τι μας συμβαίνει;».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε