Κυριακή, 21 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Παραμένει στον οίκο Burberry ο Ρικάρντο Τίσι

Παραμένει στον οίκο Burberry ο Ρικάρντο Τίσι
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Πρώτα, στις αρχές του έτους κυκλοφόρησαν φήμες περί αποχώρησης του Ρικάρντο Τίσι από τον οίκο Burberry και τώρα η Ντονατέλα Βερσάτσε διέψευσε ότι ο Ιταλός σχεδιαστής θα ενταχθεί στον οίκο Versace.

Η Ιταλίδα επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας αρνήθηκε οποιεσδήποτε εικασίες για συνεργασία της εταιρείας με τον Ρικάρντο Τίσι, σύμφωνα με το wwd.

Το όνομα του Τίσι έχει συνδεθεί στενά με τον Versace στο παρελθόν. Πριν από την πρόσληψή του ως επικεφαλής δημιουργικού του Burberry το 2018, υπήρχαν φήμες ότι ο σχεδιαστής ετοιμαζόταν να αναλάβει ρόλο στον ιταλικό οίκο μόδας. Αυτές οι προηγούμενες φήμες ήρθαν μετά την αποχώρησή του από τον Givenchy, οίκο τον οποίο επέβλεπε για 12 χρόνια.

Ο σχεδιαστής πιστεύεται ότι έχει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον Burberry, κάτι που απομακρύνει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον βρετανικό οίκο.

Παρ’ ότι παραμένει άγνωστο ποιος διοχέτευσε τις φήμες θεωρείται ότι όλα άρχισαν με tweet συντάκτη του περιοδικού LOVE, το οποίο τώρα έχει διαγραφεί. Στο μήνυμα αναφερόταν ότι ο Ρικάρντο Τίσι θα αποχωρήσει από τον Burberry και στη συνέχεια διατυπωνόταν η άποψη του συντάκτη ότι θα πρέπει να αναλάβει την ανδρική σειρά του Versace.

Ενώ οι κριτικές για τις συλλογές του Τίσι είναι γενικά θετικές, η σειρά που επιμελείται, B Series και κυκλοφορεί στις 17 κάθε μήνα έχει τεράστια επιτυχία κυρίως στους νεαρούς καταναλωτές στην Ασία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις