Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παρίσι: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το αιματοβαμμένο Bataclan

Παρίσι: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το αιματοβαμμένο Bataclan

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ! Είναι η πρώτη φωτογραφία μέσα από το θέατρο Bataclan του Παρισιού, όπου το βράδυ της Παρασκευής εισέβαλαν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και ζωσμένοι με εκρηκτικά και άρχισαν να δολοφονούν αδιακρίτως. Πρώτα θύματά τους, άνθρωποι με αναπηρία σε αναπηρικά καροτσάκια.

Μια εικόνα που αποτυπώνει όλη τη φρίκη των όσων έγιναν τη “μαύρη” νύχτα της Παρασκευής στο Παρίσι. Μια εικόνα του τι έγινε εκείνο το βράδυ στο Παρίσι: μακελειό. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να την περιγράψει. Μια φωτογραφία γεμάτη αίμα. Αίμα αθώων, θυσία στο τυφλό μίσος των τζιχαντιστών.

Πτώματα διασκορπισμένα σε όλη την αίθουσα του Μπατακλάν. Χαλιά που πότισαν από το αίμα των θυμάτων. Τρύπες από σφαίρες στους τοίχους, το πάτωμα, τα καθίσματα. 1.500 άνθρωποι είχαν γεμίσει το θέατρο για να ακούσουν τους Eagles of Death Metal. Περισσότεροι από 80 δεν έφυγαν ζωντανοί.

Την πρώτη φωτογραφία μέσα από το Bataclan φέρνει στο φως η Mirror. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ!

Οι σοροί 103 από τα θύματα έχουν ήδη έχουν αναγνωρισθεί, όμως “20 έως 30” σοροί παραμένουν χωρίς ταυτότητα, ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς. Η αναγνώρισή τους αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, διευκρίνισε μετά τη συνάντησή του με οικογένειες θυμάτων.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε