Κόσμος

Πάστορας βίασε 8χρονη – Τον έβαλαν να αγοράσει μπίρες στον πατέρα της για τιμωρία

Μετά την καταγγελία της οικογένειας πως βίασε την 8χρονη κόρη τους, ο πρώην πάστορας διατάχθηκε να αγοράσει 2 κιβώτια μπίρες τον πατέρα του θύματος για τιμωρία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αρχές του Μεξικό έβαλαν το “πρόστιμο” στον 55χρονο Jerome Cirilo μετά την καταγγελία της οικογένειας για την επίθεση στις 12 Σεπτεμβρίου στο Santiago Quetzalapa, μια απομακρυσμένη πόλη χωρίς οδική πρόσβαση η τηλεφωνική κάλυψη.

Εξοργισμένη από την έλλειψη δικαιοσύνης, οι συγγενείς της 8χρονης πήγαν στο σπίτι του πάστορα όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη γυναίκα του. Εκείνη τότε υποστήριξε πως ο πάστορας παρασύρθηκε από την 8χρονη.

Εννιά μέρες μετά τον βιασμό, στις 21 Σεπτεμβρίου, η μητέρα του κοριτσιού ανησύχησε επειδή επιδεινώθηκε η υγεία της κορούλας της και τη μετέφερε στην κλινική San Pedro Sochiapam, τρεις ώρες μακριά στην πολιτεία Oaxaca.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και η 8χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cuicatlan για περαιτέρω αξιολόγηση. Τότε οι γονείς ζήτησαν βοήθεια από τις τοπικές αρχές που συνέλαβαν τον πάστορα με την υποψία του βιασμού.

Πηγή: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Ο Αμερικανός υπουργός ενέργειας υποβαθμίζει τον θανατηφόρο καύσωνα στην Ευρώπη – «Περισσότεροι πεθαίνουν τον χειμώνα»
Ο Κρις Ράιτ προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, ενώ η ΕΕ προειδοποιεί τους πολίτες για επικίνδυνες θερμοκρασίες που έχουν φτάσει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα
Ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ, Κρις Ράιτ
Νεκρό 6χρονο αγόρι σε λίμνη στη Γερμανία λόγω του ακραίου καύσωνα - Καταγραφή νέου ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας με 41,5 βαθμούς
Ιστορικό ρεκόρ σημειώθηκε και στην Αυστρία, όπου το θερμόμετρο έδειξε 38,7 βαθμούς Κελσίου στα σύνορα με την Σλοβακία, ενώ και η Ελβετία έκανε νέο ρεκόρ στους 39 βαθμούς στην Βασιλεία
Γερμανία