Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πατέρας Μπόρις Τζόνσον από το Πήλιο: Δεν ήθελα να δείξω ότι περιφρονώ τους κανόνες (video)

Πατέρας Μπόρις Τζόνσον από το Πήλιο: Δεν ήθελα να δείξω ότι περιφρονώ τους κανόνες (video)
Εικόνα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN

Απολαμβάνοντας τις διακοπές του στο Πήλιο και αφού έσπασε την καραντίνα, μόλις το δεύτερο βράδυ της παραμονής του στη χώρα μας, ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.  

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις των Βρετανών, αλλά και του γιου του για το… ατόπημα του πατέρα του, ο Στάνλεϊ Τζόνσον είπε: “Δεν ξέρω για την αντίδραση στη Βρετανία. Έχω έρθει εδώ για να περάσω χρόνο ήσυχα και να οργανώσω το σπίτι. Δεν είμαι στο 100% της ταχύτητας μου”.
Και συνέχισε: “Δεν ανέβασα τις φωτογραφίες στο Instagram για να δείξω πως περιφρονώ και παραβιάζω τους κανόνες. Ήταν πάντα απόλυτα ξεκάθαρο από την ελληνική κυβέρνηση ότι το μόνο που απαγορευόταν ήταν οι αφίξεις με απευθείας πτήσεις από την Αγγλία. Τότε διάβασα στον ελληνικό Τύπο, νομίζω πως ήταν υπουργός Τουρισμού που το επιβεβαίωσε. Ήταν πάντοτε πολύ μεγάλη μου χαρά να έρχομαι στην Ελλάδα. Ας ανοίξουμε αυτή τη γέφυρα όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

Νωρίτερα, σήμερα, στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, προβλήθηκαν αποκλειστικές εικόνες του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον να βρίσκεται σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Χόρτο Πηλίου.

Ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού έφτασε στην Αθήνα την Τετάρτη και από εκεί ταξίδεψε για το Πήλιο, όπου διατηρεί την πολυτελή βίλλα του, με την πισίνα και τον ελαιώνα. Δεν άντεξε όμως τη μοναξιά και έσπασε την καραντίνα για να επισκεφτεί την αγαπημένη του ταβέρνα.

Η κυρία Μάρθα, ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, που εδώ και χρόνια είναι η νούμερο ένα επιλογή για την οικογένεια Τζόνσον μίλησε στο “Live News”. “Όλη η οικογένεια έρχεται για φαγητό εδώ. Είναι γλυκύτατοι και ήρεμοι άνθρωποι. Δοκιμάζουν τα πάντα από την ελληνική κουζίνα”

Ένα ακόμη αγαπημένο στέκι του 79χρονου, που δηλώνει φανατικός θαυμαστής της ελληνικής κουζίνας, είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα στην πλατεία της Αργαλαστής.

“Είναι απλός και ευγενικός”

Το παραθαλάσσιο χωριό Χόρτο του Παγασητικού, είναι το αγαπημένο καταφύγιο της οικογένειας Τζόνσον για διακοπές εδώ και χρόνια.

Εδώ, επέλεξε ο Στάνλεϊ Τζόνσον να χτίσει τη “Βίλα Ειρήνη”, την πέτρινη μονοκατοικία με τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες, την πισίνα και την μοναδική θέα στο Αιγαίο και απέκτησε φιλίες χρόνων με Έλληνες, που μοιράζονται κάθε χρόνο με τον ίδιο αλλά και με το γιο του, Μπόρις, τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τι λένε οι γείτονες του Στάνλεϊ Τζόνσον στο Live News

Ο Γιάννης Πούλος, κάτοικος περιοχής και γείτονας του Στάνλεϊ Τζόνσον στο Πήλιο, μιλά για τον πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού.

Ιδιαίτερα αγαπητός είναι στους κατοίκους της περιοχής ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, γι αυτό και στην περιοχή υπάρχει εφησυχασμός μετά την έλευσή του και όχι πανικός, παρότι ο Στάνλεϊ Τζόνσον κυκλοφόρησε στο χωριό.

Click4More Πήλιο: Το έριξε στις καραβίδες ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον! Το δείπνο σε ταβέρνα που έγινε θέμα συζήτησης (Φωτό)

Ο Τζόνσον ο πρεσβύτερος είναι λάτρης της χώρας μας, την επισκέπτεται εδώ και δεκαετίες και φυσικά έχει διαμορφώσει φιλίες με τους κατοίκους του χωριού.

Ο κ. Πούλος, γείτονας της οικογένειας Τζόνσον, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής LIVE NEWS, για την σχέση του μαζί τους.

“Είμαστε φίλοι με τον κ. Στάνλεϊ και με τον Μπόρις. Είναι αγαπημένα πρόσωπα. Είναι φίλοι. Δεν τρομάζουμε που ήρθαν γιατί ξέρουμε ότι είναι υπέθυνοι άνθρωποι και μάθαμε ότι έκανε όλα τα τσεκ απ. Επίσης δεν έχει κάποια αδιαθεσία. Εμείς τον περιμένουμε να πιούμε μαζί το καφεδάκι μας, να τον ρωτήσουμε πως πέρασε με την πανδημία. Στην περιοχή μας ήρθε το 2009-10, αλλά στην Ελλάδα έρχεται περισσότερα χρόνια”, δήλωσε ο κύριος Γιάννης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις