Σάββατο, 15 Ιουν.
28oC Αθήνα

Πατέρας Σάνι Λουκ: Οι τρομοκράτες της Χαμάς βίασαν έγκυες γυναίκες και κορίτσια

Πατέρας Σάνι Λουκ: Οι τρομοκράτες της Χαμάς βίασαν έγκυες γυναίκες και κορίτσια
ΦΩΤΟ Reuters

Συγκλονίζει ο πατέρας της νεαρής Ισραηλινής Σάνι Λουκ, που δολοφονήθηκε από μέλη της Χαμάς, στη διάρκεια της σφαγής στο μουσικό φεστιβάλ στις 7 Οκτωβρίου. Η σορός της Σάνι Λουκ εντοπίστηκε επτά μήνες μετά, στη Λωρίδα της Γάζας.

Μιλώντας στο OPEN και στην Αδαμαντία Λιόλιου, ο Νισσίμ Λουκ, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι ισραηλινές έμειναν έγκυες μετά τους βιασμούς που υπέστησαν από τους ένοπλους της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε:

«Στις 7 Οκτωβρίου οι τρομοκράτες ήρθαν με κάμερες στο κεφάλι, φορητή κάμερα σώματος, και κατέγραψαν τα πάντα. Εμείς δεν χρειαζόμασταν να τα καταγράψουμε, αυτοί τα κατέγραφαν και τα μετέδιδαν ζωντανά. Ναι βίασαν πολλές γυναίκες, πολλά νεαρά κορίτσια, 20 ετών, 5 ετών, έγκυες γυναίκες. Είναι τρελό! Όλα είναι καταγεγραμμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νισσίμ Λουκ.

 

«Δεν χρειάζεται να τα ψάξει πολύ κανείς, τα βρίσκει. Υπάρχουν, ναι είμαι σίγουρος, πολλά κορίτσια από το Ισραήλ που είναι έγκυες φυσικά επειδή βιάστηκαν. Βίασαν πολλές. Τις πρώτες ημέρες κατάλαβα, ευτυχώς, πως εάν η Σάνι πέθανε την πρώτη ημέρα, δεν υπέφερε», συνέχισε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου οι σοροί των ομήρων Σάνι Λουκ, Αμίτ Μπουσκίλα και Ιτζάκ Γκελέρντερ, οι οποίοι ήταν όμηροι από το φεστιβάλ «Nova», στις 7 Οκτωβρίου 2023, εντοπίστηκαν από τον ισραηλινό στρατό στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός εντόπισε τις σορούς κατά τη διάρκεια επιχείρησης τη νύχτα της 16ης Μαΐου από τις IDF και την υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας «Σιν Μπετ».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις