Κόσμος

Πατρίκ Μπριέλ: Ο Γάλλος σταρ κατηγορείται για 13 βιασμούς – Η παλαιότερη καταγγελία αφορά σε περιστατικό του 1997

Ο Πατρίκ Μπριέλ αμφισβητεί το σύνολο των κατηγοριών
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο γάλλος τραγουδιστής Πατρίκ Μπριέλ, παραμένει για 24 ώρες υπό κράτηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας της Ναντέρ. Η ανάκριση του για συνεχίζεται στο Παρίσι για καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις που μέχρι αυτήν την στιγμή αφορούν 13 θύματα.

Η εισαγγελία της Ναντέρ που έχει συγκεντρώσει όλες τις καταγγελίες, είπε πως η έρευνα «αφορά γεγονότα που καταγγέλλονται από τρεις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις και απόπειρες βιασμού» το 1997, το 2000 και το 2001.

Η έρευνα εξετάζει επίσης «βιασμούς ή απόπειρες βιασμού, σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις» που καταγγέλλονται από άλλα θύματα που εντοπίσθηκαν κατά την διάρκεια των ερευνών.

Μεταξύ αυτών των άλλων περιστατικών, η καταγγελία για βιασμό στο Ντινάρ της νοτιοδυτικής Γαλλίας το 2012 από γυναίκα που ήταν 32 ετών κατά τα γεγονότα.

Ο Πατρίκ Μπριέλ θα ανακριθεί επίσης «για επίσημη καταγγελία προς τις βελγικές αρχές» έπειτα από μήνυση για βιασμό και σεξουαλική επίθεση το 2010 στις Βρυξέλλες προερχόμενη από γυναίκα που ήταν τότε 40 ετών.

Ο Πατρίκ Μπριέλ αμφισβητεί το σύνολο των κατηγοριών. Ωστόσο, υπό την πίεση της εναντίον του έρευνας, έχει ακυρώσει το μεγαλύτερο μέρος της θερινής περιοδείας του που θα ξεκινούσε στα μέσα του Ιουνίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυστρία: Η ανατριχιαστική περιγραφή του 51χρονου για τον θάνατο της συζύγου μετά από βιασμό – «Την δούλεψα πλήρως»
Τι κατέθεσε η αδελφή του για το ζευγάρι - «Θα τη μεθύσω καλά, μετά θα μπορέσεις να την πάρεις ξανά άγρια» έλεγε στους πελάτες του καθώς την εξέδιδε για 500 ευρώ την φορά
Αυστρία: Η ανατριχιαστική περιγραφή του 51χρονου για τον θάνατο της συζύγου μετά από βιασμό – «Την δούλεψα πλήρως»
Axios: Ο Τραμπ απέρριψε αίτημα του Σαουδάραβα πρίγκιπα να επιτεθεί στους Χούθι της Υεμένης – «Θα το ξαναέκανα», λέει για τον πόλεμο στο Ιράν
Σε τελευταία του συνέντευξη ο Τραμπ φάνηκε για ακόμα μία φορά αμετανόητος για την έναρξη του πολέμου, παρά τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου
τραμπ
Πώς η Gen Z μαθαίνει για την 11η Σεπτεμβρίου, τον εφιάλτη που δεν έζησε και που άλλαξε τον κόσμο
25 χρόνια συμπληρώνονται από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που κόστισαν τη ζωή σε σχεδόν 3.000 ανθρώπους, όταν τρομοκράτες της Αλ Κάιντα έριξαν αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη και στο Πεντάγωνο
25 χρόνια από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11η Σεπτεμβρίου