Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πέταξαν ανασφάλιστη Ferrari στα παλιοσίδερα – Τρελάθηκε ο ιδιοκτήτης [vid]

Πέταξαν ανασφάλιστη Ferrari στα παλιοσίδερα – Τρελάθηκε ο ιδιοκτήτης [vid]

Ήταν τον περασμένο Απρίλιο που οι αρχές στο Μπέρμιγχαμ κατέσχεσαν το πολυτελές supercar του Zahid Khan. Η ανασφάλιστη Ferrari κατάληξε στα παλιοσίδερα.

Η αστυνομία αρχικά πίστευε ότι πρόκειται για κλεμμένο αυτοκίνητο. Ωστόσο ο 31χρονος εκατομμυριούχος Zahid Khan επέμενε ότι είχε αγοράσει νόμιμα τη Ferrari των 200.000 λιρών.

Ενώ πράγματι αγόρασε τη λευκή Ferrari από οίκο δημοπρασιών, διαπιστώθηκε ότι δεν την είχε ασφαλίσει.

Τον περασμένο χρόνο ο 31χρονος επιχειρηματίας πήγε στο δικαστήριο για να καταθέσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι ιδιοκτησίας του. Μόνο που έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι είχε οδηγηθεί στα παλιοσίδερα.

Μετά από ένα χρόνο βλέπει το φως της δημοσιότητας και το βίντεο καταστροφής της πολυτελούς Ferrari.

Η αντίδραση του ιδιοκτήτη της Ferrari

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατέστρεψαν το αυτοκίνητό μου. Λατρεύω τα supercars και αγαπούσα αυτό το αυτοκίνητο. Η αστυνομία δεν είχε κανένα δικαίωμα να κάνει ό,τι έκανε. Είναι πολύ λυπηρό. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να έχουν δοθεί για καλό σκοπό. Τα μέρη της Ferrari κοστίζουν περισσότερο και από το ίδιο το αυτοκίνητο. Είχα προσφορά να πουλήσω τα μέρη της για πάνω από 250.000 χιλιάδες. Σκοπεύω να κινηθώ νομικά για παράβαση δικαστικής εντολής και παράνομη καταστροφή του αυτοκινήτου μου”.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του West Midlands δήλωσε ότι το αυτοκίνητο διαλύθηκε επειδή δεν ήταν ασφαλισμένο και ήταν όχημα Β’ κατηγορίας, κάτι που επίσημα χαρακτηρίζεται “unroadworthy”, και άρα έπρεπε να καταστραφεί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις