Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αίσχος! Πέταξε τον αυτιστικό γιο της από γέφυρα!

Αίσχος! Πέταξε τον αυτιστικό γιο της από γέφυρα!

Μία απίστευτη τραγωδία έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του Όρεγκον, όπου μια μητέρα σκότωσε το ίδιο της το παιδί επειδή ήταν αυτιστικό!

Η 34χρονη Τζίλιαν Μακ Κέιμπ έβγαλε βόλτα τον 6χρονο γιο της, Λόντον, και τον πέταξε από μία γέφυρα και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, ομολογώντας την δολοφονία.

“Ήταν καλό παιδί, του άρεσαν τα καπέλα και αγαπούσε τον πατέρα του. Τον πήγε μια βόλτα και έκανε ό,τι έκανε…”, δήλωσε, συντετριμμένος, ο θείος του αδικοχαμένου παιδιού.

Οι συγγενείς της μητέρας υποστήριξαν ότι η 34χρονη μάνα είχε καταρρεύσει ψυχολογικά, λόγω της κατάστασης του γιου της, των προβλημάτων υγείας του συζύγου της και του πρόσφατου θανάτου του πατέρα της.

“Η Τζίλιαν έδινε δύσκολο αγώνα για την ψυχική της υγεία. Ήταν τρομερό αυτό που περάσαμε για να της δοθεί η απαραίτητη βοήθεια”, τόνισε η αδερφή της, η οποία είχε κινήσει όλες τις διαδικασίες για να έχει η 34χρονη ψυχιατρική παρακολούθηση.

“Ήταν πάντα υπομονετική μαζί του και τρυφερή. Έδειχνε μεγάλη κατανόηση για την κατάστασή του. Όταν ο Λόντον ούρλιαζε, μιας και ήταν ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορούσε να επικοινωνήσει, εκείνη δεν ταραζόταν καθόλου. Κατάφερνε να τον ηρεμήσει και με εξέπληττε το πόσο ήρεμη ήταν. Γι’ αυτό και η πράξη της ήταν τόσο σοκαριστική”, πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: NBC NEWS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε