Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέθανε μετά τον γάμο τους – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του μετά τη δεξίωση

Πέθανε μετά τον γάμο τους – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του μετά τη δεξίωση

Απαρηγόρητη η 35χρονη Clare Emsley που βρήκε νεκρό τον 37χρονο σύζυγό της λίγες ώρες μετά τον γάμο τους.

Η Clare βρήκε τον σύζυγό της νεκρό στη σουίτα λίγες μόνο ώρες μετά τον γάμο τους. Ο Danny Emsley γύρισε να κοιμηθεί γύρω στις 11:30 το βράδυ τη νύχτα του γάμου τους στις 17 Αυγούστου.

Πήγε αργότερα να δει πώς είναι. Είδε ότι ήταν καλά και γύρισε στο πάρτι μέχρι τη 1:30. Γύρισε στο δωμάτιο με τη μητέρα της που τη βοήθησε να βγάλει το νυφικό.

Όταν πήγε στο κρεβάτι κατάλαβε ότι κάτι είχε συμβεί. Άρχισε να ουρλιάζει για βοήθεια και κλειδώθηκε κατά λάθος έξω από το δωμάτιο. Οι φίλοι και οι συγγενείς τους έπρεπε να σπάσουν την πόρτα της σουίτας στο Woodhall Spa στο Linton, κοντά στο Wetherby, στο Yorks. “Κάλεσαν ασθενοφόρο και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ήταν όμως πολύ αργά” δήλωσε φιλικό τους πρόσωπο.

Η συντετριμμένη Clare απέτισε φόρο τιμής στον Danny, σύντροφό της για 7 χρόνια. “Η Παρασκευή ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Παντρεύτηκα τον καλύτερο και τον πιο ειλικρινή, αστείο, ευγενικό και αξιαγάπητο άντρα που είχε ποτέ γνωρίσει. Περάσαμε μια γεμάτη μέρα με φίλους και οικογένεια, αγάπη και γέλιο. Δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει κάτι καλύτερο. Η μαγεία χάθηκε στο τέλος της μέρα και ο όμορφός μου Danny έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Υπάρχει ένα κενό στην καρδιά μου που δεν θα μπορέσει ποτέ να γεμίσει. Απλά δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω χωρίς εσένα υπέροχε σύζυγέ μου”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις