Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πέθανε ο Λουκ Πέρι – Θρήνος για τον “Ντίλαν” του Beverly Hills

Πέθανε ο Λουκ Πέρι – Θρήνος για τον “Ντίλαν” του Beverly Hills

Θρήνος για τον “Ντίλαν” της γνωστής σειράς “Beverly Hills”.
Ο Λουκ Πέρι πέθανε σε ηλικία 53 ετών.
Έδινε μάχη για την ζωή του μετά από σοβαρό εγκεφαλικό.

Έφυγε από την ζωή τελικά ο Λουκ Πέρι, ο οποίος έδινε τις τελευταίες ημέρες μάχη για την ζωή του, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό.

Το εγκεφαλικό που υπέστη την Πέμπτη (28.02.2019) ο γνωστός ηθοποιός ήταν «εκτεταμένο». Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του ηθοποιού εκείνος είχε τις αισθήσεις του και έδειχνε να ανταποκρίνεται ωστόσο η κατάσταση του επιδεινώθηκε ραγδαία κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αυτές τις μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Λουκ Πέρι είχε “εκτιναχθεί” ως ηθοποιός την δεκαετία του ’90, υποδυόμενος τον Ντίλαν στην σειρά “Beverly Hills”, που αγαπήθηκε όσο λίγες σε πολλές χώρες.

Στην χώρα μας προβαλλόταν βράδυ μια φορά την εβδομάδα, και σε επανάληψη μετά από χρόνια, τα μεσημέρια. Είχε δημιουργήσει φανατικό κοινό, το οποίο πλέον έχει… πένθος μετά την είδηση του θανάτου του.

Τι αναφέρει η οικογένεια

Ο Λουκ Πέρι, εργαζόταν στο Λος Άντζελες στα γυρίσματα της σειράς «Riverdale». Πέθανε από τις επιπλοκές «σοβαρού εγκεφαλικού», αναφέρεται στο δελτίο τύπο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον μάνατζέρ του. Κοντά του βρίσκονταν τα παιδιά του Τζακ και Σόφι, η αρραβωνιαστικιά του Ουέντι Μάντισον Μπάουερ, η πρώην σύζυγός του Μίνι Σαρπ, όπως και η μητέρα του, ο αδελφός του κι η αδελφή του.

Η οικογένεια ευχαριστεί τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο για τη συμπαράστασή τους και τις προσευχές τους, ζητάει, ωστόσο, να επιδείξουν σεβασμό στην ιδιωτικότητα σε αυτήν την περίοδο πένθους.

«Καμία πρόσθετη πληροφορία δεν θα δοθεί προς το παρόν» υπογραμμίζεται στο δελτίο τύπου.

Ο Λουκ Πέρι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη, αφού υπέστη εγκεφαλικό ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, είχε γράψει την περασμένη εβδομάδα ο ιστότοπος TMZ.com. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις του.

Την ίδια ημέρα, τα στούντιο Fox ανακοίνωσαν το remake του Beverly Hills, για έξι επεισόδια αυτό το καλοκαίρι. Ο Πέρι δεν συμπεριλαμβανόταν στο κάστινγκ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις