Κόσμος

Πέθανε ο σπίκερ του Pro Evolution Soccer!

Μια είδηση που σκορπίζει την θλίψη σε εκατομμύρια παλιούς φίλους και παίκτες του Pro Evolution Soccer "'έρχεται" από την Βρετανία. Ο 67χρονος σπίκερ του θρυλικού παιχνιδιού Peter Brackley, έφυγε από την ζωή.

Ο Brackley είχε δώσει την φωνή του στο Pro Evolution, και συγκεκριμένα από το PES 2 μέχρι και το PES 6, τότε δηλαδή που το παιχνίδι έκανε το μεγάλο “μπαμ” και καθιερώθηκε στις καρδιές των μικρών και μεγάλων.

Σίγουρα το άκουσμα της είδησης φέρνει στενοχώρια όχι μόνο στους συγγενείς και φίλους του, αλλά και στους πολλούς (μα πάρα πολλούς) που “κάηκαν” ώρες ατελείωτες με το παιχνίδι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 24