Κόσμος

Πέθανε ο “θρύλος” του χορού Πολ Τέιλορ

Ο Πολ Τέιλορ, ένας από τους «πατέρες» του σύγχρονου χορού, πέθανε χθες Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, όπως ανακοίνωσε ο θίασός του, ο Paul Taylor Dance Company.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Πολ Τέιλορ», έγραψε ο θίασος στο Twitter. Ο αμερικανός χορογράφος, ηλικίας 88 ετών, ήταν μαζί με τον Μερσι Κάνιγχαμ από τις πιο λαμπρές προσωπικότητες και κυριάρχησε στον αμερικανικό «modern dance» ενώ ήταν επίσης ένας γεφυροποιός ανάμεσα στον κλασικό και τον σύγχρονο χορό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λονδίνο: Πάνω από 400 διαδηλωτές συνελήφθησαν σε συγκέντρωση υπέρ της Palestine Action – «Δεν είμαστε τρομοκράτες»
«Οι αστυνομικοί μας υπέστησαν χτυπήματα, φτυσίματα και εκσφενδονίστηκαν αντικείμενα εναντίον τους από διαδηλωτές» ανέφερε η μητροπολιτική αστυνομία Λονδίνου
Διαδηλωτές υπέρ της «Palestine Action» 1