Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Πήγε σε ριάλιτι για μεταφραστής, έγινε παίκτης και δεν τον ψήφιζαν για να φύγει

Πήγε σε ριάλιτι για μεταφραστής, έγινε παίκτης και δεν τον ψήφιζαν για να φύγει
Φωτογραφία Youtube

Δεν έχει προηγούμενο η περιπέτεια ενός Ρώσου που πήγε σε ένα κινέζινο ριάλιτι για μεταφραστής αλλά παγιδεύτηκε σε αυτό για τρεις μήνες ως παίκτης.

Ο λόγος για τον Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, ο οποίος μπήκε «κατά λάθος» σε ριάλιτι για boy bands, και έφυγε μετά από 90 ημέρες αφού παρακαλούσε το κοινό να τον ψηφίσει για αποχώρηση.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε πήγε στο ριάλιτι για μεταφραστής αφού ήταν άριστος γνώστης της κινέζικης γλώσσας. Ωστόσο οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού τoν θεώρησαν εμφανίσιμο και του πρότειναν, αντί να κάνει τις μεταφράσεις να γίνει παίκτης. «Ρώτησαν αν ήθελα να δοκιμάσω μία νέα ζωή και μού έδωσαν το συμβόλαιο», λέει ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ.

Αμέσως ωστόσο μετάνιωσε, ζήτησε να φύγει όμως κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει αφού είχε υπογράψει συμβόλαιο, εκτός και αν τον ψήφιζε το κοινό.

Ο Ρώσος έκανε τα πάντα για να αποχωρήσει, οι ερμηνείες του ήταν κάκιστες, παρακαλούσε το κοινό να τον ψηφίσει και το μόνο τελικά που πέτυχε ήταν να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Η στήριξη του κόσμου ήταν τέτοια που κατάφερε να τον κρατήσει στο ριάλιτι σόου για τρεις μήνες.

«Μη με αγαπάτε, δεν έχει αποτέλεσμα» ή «Δεν είναι το όνειρο μου να γίνω μέλος σε ένα boy band, δεν ξέρω να τραγουδάω ούτε να χορεύω», ήταν μερικά απ΄όλα όσα έλεγε στο κοινό.

Τελικά η περιπέτειά του έληξε το περασμένο Σάββατο όταν και το κοινό τον ψήφισε για αποχώρηση και όλο αυτό θα είναι κάτι που θα θυμάται για όλη του τη ζωή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις