Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το πιο ιδιαίτερο δώρο στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Το πιο ιδιαίτερο δώρο στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Από την Ινδία με αγάπη το πιο περίεργο δώρο για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Και συγκεκριμένα από την οργάνωση δικαιωμάτων για τα ζώα PETA India που αποφάσισε να κάνει δώρο στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ έναν ταύρο.

Έδωσαν μάλιστα στον ταύρο που διέσωσαν το όνομα Merry. Όνομα που προκύπτει από τα αρχικά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ (Meghan και Harry).

Ο ταύρος Merry, που σήμερα ζει σε ιερό στη Maharashtra, βρέθηκε μόνος του να υποφέρει από μια βαθιά πληγή στον λαιμό του.

Ένας ταύρος για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

“Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν έναν ταύρο δικό τους. Η διάσωση του Merry είναι ένα ιδανικό γαμήλιο δώρο σε ένα ζευγάρι που θέλει η μέρα του γάμου τους να γιορταστεί με φιλανθρωπικά έργα και δωρεές. Ο γάμος τους είναι η ιδανική στιγμή για όλους να δείξουν την αγάπη τους σε όλα τα ζωντανά πλάσματα”, υπογράμμισε η ιδρυτής της PETA Ingrid Newkirk.

Η Sachin Bangera δήλωσε ότι μέσω του δώρου θέλουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση για τη σκληρότητα στα ζώα. “Ονομάσαμε τον ταύρο από τα αρχικά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Στην πραγματικότητα δεν είναι δυνατό να τους τον δώσουμε καθώς ανήκει στο Maharashtra, στην Ινδία. Οπότε φτιάξαμε ένα πορτρέτο του Merry και έχει πάνω του γραμμένη την ιστορία του. Θα τους στείλουμε το πορτρέτο”.

Πηγή: NDTV

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις