Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Πήραν σπίτι τους τον βιαστή και φονιά της 13χρονης κόρης τους

Πήραν σπίτι τους τον βιαστή και φονιά της 13χρονης κόρης τους

Στη σύλληψη του 24χρονου Stephen Nicholson με την υποψία της σεξουαλικής επίθεσης και της δολοφονίας της 13χρονης Lucy McHugh.

Η οικογένειά της είχε βάλει, όπως προκύπτει, σπίτι τον 24χρονο ύποπτο. Το πτώμα της 13χρονης βρέθηκε στο δάσος κοντά στο αθλητικό κέντρο του Southampton το πρωί της Πέμπτης. Μια μέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισής της.

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας την είχε μαχαιρώσει με αιχμηρό αντικείμενο. Οι αρχές δεν έχουν διαπιστώσει στο πρώιμο ακόμα στάδιο αν χρησιμοποίησε μαχαίρι ή ψαλίδι.

“Η αστυνομία ήρθε για να τον συλλάβει. Ζούσε στο σπίτι της Lucy. Η μητέρα της του είχε βρει δουλειά ως φροντιστή και έκανε τατουάζ σε ένα δωμάτιο που είχε σπίτι τους” δήλωσε γείτονας της οικογένειας.

Η μητέρα της Lucy, Stacey White, δεν μπορεί να πιστέψει τον εφιάλτη. “Οι απειλές βίας δεν θα φέρουν πίσω τον άγγελό μου”.

Ψάχνουν το όπλο του άγριου εγκλήματος

Οι αρχές στο Hampshire δεν έχουν απαγγείλει κατηγορίες στον 24χρονο. Περιμένουν καταθέσεις από μάρτυρες που τυχόν βρουν το φονικό όπλο.

“Θέλουμε να ενημερωθούμε από όποιον βρει ένα αιχμηρό αντικείμενο, ειδικά σε εκείνη την περιοχή. Δεν μπορούμε να πούμε σε αυτό το στάδιο αν πρόκειται για μαχαίρι, ψαλίδι ή άλλου τύπου λεπίδα. Ακόμα και αν κάποιος έβαλε ένα αντικείμενο σε έναν κάδο, θα προσπαθήσουμε να το βρούμε. Έχουμε δώσει φωτογραφίες από τα ρούχα που φορούσε η Lucy McHugh πριν τον θάνατό της στο Southampton.

Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τις τελευταίες κινήσεις της Lucy από τις 09:30 την Πέμπτη που έφυγε από το σπίτι της μέχρι τις 07:45 την Πέμπτη οπότε και βρέθηκε το πτώμα της στο δάσος στο Southampton Sports Centre” τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις