Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πήρε το κινητό από τα χέρια θεατή χωρίς να χάσει… νότα – video

Πήρε το κινητό από τα χέρια θεατή χωρίς να χάσει… νότα – video

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακός ο πρωταγωνιστής του μιούζικαλ The Wrong Man, Τζόσουα Χένρι. Ενοχλήθηκε από θεατή που είχε στα χέρια του το κινητό και πήρε την κατάσταση (και όχι μόνο) στα χέρια του.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε να μη χάσει ούτε μια νότα, να μην σταματήσει την παράσταση καν. Ενώ τραγουδούσε, πλησίασε τον θεατή που είχε στα χέρια του το κινητό, του το πήρε, χαμογέλασε, το άφησε κάτω από τα καθίσματα και συνέχισε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!

Το μιούζικαλ The Wrong Man με πρωταγωνιστή τον Τζόσουα Χένρι παίζεται σε θεατρική σκηνή στη Νέα Υόρκη.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές μέρες και η ικανότητα του Τζόσουα Χένρι να πάρει το κινητό από τα χέρια του θεατή χωρίς να σταματήσει να τραγουδάει και χωρίς καν να «βγει» από τον χαρακτήρα του, έχει γίνει talk of the town. Όπως και η κίνησή του να… βάλει στη θέση του τον θεατή που δεν πρόσεχε την παράσταση.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κριτικό θεάτρου των New York Times, Michael Paulson, το κοινό αποθέωσε τον Χένρι για την κίνησή του.

Όλα έγιναν όταν ο βραβευμένος με Tony ηθοποιός είδε κάποιον στην πρώτη σειρά να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του. Τραγουδώντας και χαμογελώντας, του το πήρε, το έριξε κάτω από τα καθίσματα και συνέχισε.

Ό,τι έγινε έχει καταγραφεί σε video

Κάποιος που παρακολουθούσε την παράσταση στο θέατρο MCC παρομοίασε τον Τζόσουα Χένρι με την Patti LuPone, Αμερικανίδα ηθοποιό γνωστή για τους ρόλους της σε μιούζικαλ. «Φαινόταν σαν να ήταν τέλεια χορογραφημένο… Είναι σαν την Patti LuPone (στο πιο αθλητικό στυλ)», είπε.

Η θρυλική Patti LuPone άρπαξε ένα τηλέφωνο από τα χέρια θεατή και βγήκε εκτός σκηνής όταν διαπίστωσε ότι έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια παράστασης Shows for Days, το 2015.

Φυσικά, ο Τζόσουα Χένρι επέστρεψε το κινητό στον ιδιοκτήτη του όταν τελείωσε η παράσταση. Η κίνησή του προκάλεσε debate για το αν τελικά θα πρέπει ή όχι οι θεατές να έχουν μαζί τους τα κινητά τους κατά τη διάρκεια μιας παράστασης.

Η παράσταση «The Wrong Man» σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Tony για το μιούζικαλ Χάμιλτον, Τόμας Κάιλ διαδραματίζεται στο Ρίνο της Νεβάδα και ακολουθεί έναν άνθρωπο ο οποίος συλλαμβάνεται για δολοφονία αφού βρίσκεται τον λάθος χρόνο σε λάθος μέρος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις