Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πήρε το… νεροπίστολο ο εκπρόσωπος του Τραμπ! Ξεκαρδιστικό video

Πήρε το… νεροπίστολο ο εκπρόσωπος του Τραμπ! Ξεκαρδιστικό video

Ο Σον Σπάισερ είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου και από τις πρώτες μέρες των briefing φρόντισε να γίνει… viral. Η επιθετικότητα προς τους δημοσιογράφους (αποτέλεσμα της τακτικής και της πολιτικής Τραμπ), τα… passwords που δημοσιοποίησε από γκάφα και άλλα πολλά τον έκαναν τον… “αγαπημένο” και του Saturday Night Live.

Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ (τον οποίο ενσαρκώνει για άλλη μια φορά ο Άλεκ Μπόλντγουιν) ήταν η δική του σειρά να γίνει σκετς στη δημοφιλέστατη σατιρική εκπομπή. Και η Melissa McCarthy που ανέλαβε να τον “ενσαρκώσει” ήταν πραγματικά για Όσκαρ!

Όχι μόνο γιατί εμφανισιακά τον θύμισε αλλά και για τον τρόπο που έπαιξε το ρόλο. «Θέλω να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη εκ μέρους σας, σε εμένα» ξεκίνησε ο… εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ προς τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι όταν ο πρόεδρος σε εθνικό δίκτυο παρουσίασε τον εκλεκτό του για το Ανώτατο Δικαστήριο «όταν μπήκε στην αίθουσα, το πλήθος τον αποθέωσε με ένα standing ovation που κράτησε 15 λεπτά».

Και αφού έβαλε τις φωνές γιατί η απαγόρευση δεν είναι… απαγόρευση αλλά έτσι τη λένε οι δημοσιογράφοι, στη συνέχεια παίρνει το… βήμα και επιτίθεται σε δημοσιογράφο, ένα βάλει σε κλουβί τον ρεπόρτερ του CNN και όταν κάποιος ρωτά για τη δήλωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος για την Ημέρα του Ολοκαυτώματος στην οποία δεν έγινε καμία αναφορά στον εβραϊκό λαό, ο… “Σπαίσερ” παίρνει ένα νεροπίστολο και αρχίσει να πυροβολεί για να… ξεπλύνει «αυτό το ψεύδος από το βρωμόστομά σου».

Απολαύστε την!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε