Δευτέρα, 26 Φεβ.
14oC Αθήνα

Πιρς Μόργκαν: Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον είναι οι «βασιλικοί ρατσιστές» – Οργισμένη αντίδραση του Μπάκιγχαμ

Πιρς Μόργκαν: Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον είναι οι «βασιλικοί ρατσιστές» – Οργισμένη αντίδραση του Μπάκιγχαμ

Στην αποκάλυψη των θεωρούμενων ρατσιστών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας προχώρησε ο Πιρς Μόργκαν, λέγοντας πως ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον είναι αυτοί που κατηγορούνται, επειδή αναφέρθηκαν στο χρώμα του δέρματος του Άρτσι, γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκηπα Χάρι.

Ο Πιρς Μόργκαν έκανε την δήλωση λίγο μετά την είδηση πως η ολλανδική έκδοση του Endgame από τον δημοσιογράφο Όμιντ Σκόμπι περιείχε τα ονόματα των «βασιλικών ρατσιστών», με το γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρει πως αυτοί που θεωρήθηκαν ρατσιστές ήταν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον.

«Επειδή δεν πιστεύω ότι έγιναν ρατσιστικά σχόλια από οποιοδήποτε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας και μέχρι να υπάρξουν πραγματικές αποδείξεις ότι έγιναν τέτοια σχόλια, δεν θα το πιστέψω ποτέ. Αλλά μπορούμε να αρχίσουμε τη διαδικασία να βρούμε αν ειπώθηκαν τα λόγια αυτά, σε ποιο περιβάλλον έγιναν και αν υπήρχε ποτέ ρατσιστικό κίνητρο – όπως είπα δεν το πιστεύω».

Ο Πιρς Μόργκαν έκανε για άλλη μια φορά λόγο για «κυνήγι μαγισσών» από την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκηπα Χάρι, οι οποίοι ανέφεραν το θέμα σε συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ωστόσο το Μπάκιγχαμ κάθε άλλο παρά ικανοποιήθηκε από την παρέμβαση του Πιρς Μόργκαν. Πηγές της βασιλικής οικογένειας ανέφεραν αποκάλυψαν την οργή του παλατιού, χαρακτηρίζοντας την κίνηση του δημοσιογράφου μοχθηρή και ντροπιαστική, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθούν και νομικά εναντίον του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις