Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πλάνταξε στο κλάμα ο γαμπρός [vid]

Πλάνταξε στο κλάμα ο γαμπρός [vid]

Η απίστευτη συγκίνηση του Quintin Reed όταν είδε τη σύντροφό του με το νυφικό συγκίνησε φίλους και συγγενείς του ζευγαριού που έκαναν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Ο 27χρονος προσπαθούσε να κρατήσει τα δάκρυά του όταν γύρισε και είδε τη σύντροφό του με το νυφικό. Λύγισε κυριολεκτικά και πλάνταξε στο κλάμα.

Έλεγε πως νιώθει ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. “Ήμουν απλός εντυπωσιασμένος από τη γυναίκα που είδα μπροστά μου. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπά δυνατά και ήμουν συγκλονισμένος από ευτυχία”.

Οι εικόνες από τη συγκίνησή του δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου και να γίνουν viral. Ο Quintin είχε πέσει σχεδόν στα γόνατα και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα από τη χαρά του.

“Έσκυψα και κοίταξα ψηλά στον ουρανό. Ήμουν ευγνώμων για τη γυναίκα που ερχόταν προς το μέρος μου. Ήταν εκπληκτική στιγμή” θυμάται.

“Μου κόπηκε η ανάσα”

Η Ashleigh ήταν ενθουσιασμένη που θα αποκάλυπτε τη μεγάλη μέρα το νυφικό της στον Quintin. Αισθανόταν όμως ήρεμη το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Μέχρι που τελικά άκουσε τη μουσική και άρχισε να περπατά προς το πλευρά του Quintin. Όταν είδε την αντίδρασή του, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Περίμενα ότι θα συγκινηθεί λίγο αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπεφτε στα γόνατα όπως έκανε. Μόλις τον είδα να κοιτάζει στον ουρανό, μου κόπηκε η ανάσα. Ήταν η πιο ρομαντική κίνηση που θα ζήσω ποτέ”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις