Κόσμος

Ποδοπατήθηκαν σε διαδήλωση – 7 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες

Τουλάχιστον 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σε ένα ποδοπάτημα που συνέβη κατά τη διάρκεια μίας αντικυβερνητικής διαδήλωσης στην πόλη Μουλτάν στο Πακιστάν, ανέφερε ένας διευθυντής νοσοκομείου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Πακιστάν αντιμετωπίζει μια πολιτική κρίση από τον Αύγουστο όταν διαδηλωτές με επικεφαλής τον Ίμραν Χαν, έναν πρώην αθλητή του κρίκετ που έγινε αρχηγός της αντιπολίτευσης, και τον Ταχίρ ουλ Κάντρι, έναν πνευματικό ηγέτη, κατέκλυσαν την πρωτεύουσα και κατέλαβαν μια περιοχή όπου βρίσκονται κυβερνητικά κτίρια και ξένες πρεσβείες ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ναουάζ Σαρίφ.

Έκτοτε οι διαδηλώσεις έχουν ελαττωθεί, αλλά απόψε το βράδυ το ποδοπάτημα συνέβη όταν κάποιοι από τους παρευρισκομένους προσπάθησαν να φύγουν κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφωνούσε ο Χαν στην πόλη Μουλτάν.

«Συνολικά 7 πτώματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και 42 τραυματίες εξαιτίας ενός ποδοπατήματος που συνέβη έπειτα από μία διαδήλωση» δήλωσε ο Πάρβεζ Χάιντερ, ο διευθυντής της μονάδας των Επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο Νιστάρ, αναφερόμενος στην πορεία που οργάνωσε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Ίμραν Χαν.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Marfin: Η ανάλυση παλιών βίντεο και φωτογραφιών με AI και το μυστικό email έλυσαν τον γρίφο μετά από 16 χρόνια
Η έρευνα βασίστηκε στη σύγκριση μορφολογικών χαρακτηριστικών, όπως ο σωματότυπος, το ύψος, ο ρουχισμός, τα σακίδια, η στάση και ο τρόπος βάδισης, καθώς και σε μαρτυρίες και στοιχεία από άλλες δικογραφίες
Η μεταφορά των συλληφθέντων στα δικαστήρια 46
Φρίκη στην Γαλλία: 53χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και διαμέλισε το άψυχο σώμα της – Καταδικάστηκε σε 27 χρόνια κάθειρξη
Ο άνδρας άφησε άψυχο σώμα της στον καναπέ και την επόμενη ημέρα, την τεμάχισε με τροχό και διασκόρπισε τα λείψανα, μέσα σε πλαστικές σακούλες στο πάρκο
Γαλλική αστυνομία