Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποια Μελάνια; Η Ιβάνκα απόλυτο “αφεντικό” στο Λευκό Οίκο [pic]

Φωτογραφία EPA (ΑΡΧΕΙΟΥ)
Φωτογραφία EPA (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Από την πρώτη στιγμή πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι η πραγματική Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν θα είναι η Μελάνια Τραμπ, σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ αλλά η μοναχοκόρη του, Ιβάνκα. Και ενώ η Μελάνια είναι… απούσα, η Πρώτη Κόρη φροντίζει να δείχνει ποιος… είναι το “αφεντικό”.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο είναι πολύ κοντά στον πατέρα της, εγκαταλείποντας με την οικογένειά της (ο άνδρας της άλλωστε είναι σύμβουλος του μπαμπά της) τη Νέα Υόρκη για να μετακομίσει στην Ουάσινγκτον, όχι μόνο τον συνοδεύει σε επίσημες υποχρεώσεις του αντίθετα από τη σύζυγό του αλλά με τις αναρτήσεις της στα social media δείχνει πως ο Λευκός Οίκος είναι, πια, το γήπεδό της.

Όπως με τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter και δείχνει την ίδια και τον μικρότερο γιο της Θίοντορ στον Λευκό Οίκο. Είναι η στιγμή που μιλάει στο τηλέφωνο και κρατά τον μπόμπιρα (τον προσωπικό της βοηθό όπως τον αποκαλεί) στην αγκαλιά της.

Πέρα από την –ομολογουμένως εξαιρετικά τρυφερή- φωτογραφία μιας εργαζόμενης μητέρας, η Ιβάνκα στέλνει ένα ακόμη μήνυμα: εκείνη είναι στον Λευκό Οίκο, στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, εγκαταλείποντας τα πάντα, ενώ η Μελάνια έχει επιλέξει να μένει στη Νέα Υόρκη με το πρόσχημα πως ο 10χρονος γιος της Μπάρον πηγαίνει εκεί σχολείο.

Bottom line, που λένε και οι Αμερικάνοι, η Ιβάνκα ξέρει τι πρέπει να κάνει για να αποδείξει αυτό που γνωρίζουν όλοι: εκείνη είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε