Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ποιος κορονοϊός; Εκατοντάδες swingers έστησαν τετραήμερο φεστιβάλ με φουσκωτά κάστρα και κινητά κλουβιά…

Ποιος κορονοϊός; Εκατοντάδες swingers έστησαν τετραήμερο φεστιβάλ με φουσκωτά κάστρα και κινητά κλουβιά…
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τι και αν ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι τα κρούσματα κορονοϊού παρουσιάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο αύξηση 10%; Τι και αν επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ανησυχούν με την εμφάνιση της μετάλλαξης Δέλτα; Κάποιοι επιμένουν στις στενές επαφές με αγνώστους και αποφάσισαν να παρευρεθούν σε ένα φεστιβάλ swingers, με εκατοντάδες συμμετέχοντες… 

Το τετραήμερο αυτό φεστιβάλ swingers πραγματοποιείται στο Λινκολνσάιρ της Βρετανίας και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή. Φωτογραφίες από drone, που δημοσιεύτηκαν σε βρετανικά ΜΜΕ, δείχνουν ότι για τις ανάγκες του φεστιβάλ έχουν στηθεί πολλές σκηνές και υπόστεγα. 

Σύμφωνα με έναν από τους συμμετέχοντες, τουλάχιστον 200 άτομα βρίσκονται στον χώρο για το τετραήμερο event και – όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail – έχουν πουληθεί περισσότερα από 400 εισιτήρια, τα οποία κόστιζαν 200 λίρες για κάθε ζευγάρι. 

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες:

Το site που διαφημίζει το 4ημερο φεστιβάλ swingers αναφέρει ότι στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων υπάρχουν φουσκωτά κάστρα, διαγωνισμοί με βρεγμένα T-Shirt, κινητά κλουβιά και ότι όλα είναι προσαρμοσμένα στα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Μάλιστα, υπάρχουν προτάσεις και για τους πιο τολμηρούς συμμετέχοντες. Οι διοργανωτές τους φεστιβάλ προτείνουν βραδιές σε πολυτελή σκηνές με άλλα ζευγάρια, να χρησιμοποιήσουν το τζακούζι, να απολαύσουν μια βραδιά με έναν γυμνό καλλιτέχνη, ή να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό Miss and Mr Swingathon 2021.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή στην Βρετανία επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις-εκδηλώσεις, τηρώντας τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό, με την συμμετοχή έως και 30 ατόμων. 

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις