Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ποιος πρίγκιπας Τζορτζ; Η πριγκίπισσα Σάρλοτ κάνει κουμάντο!

πριγκίπισσα Σάρλοτ

Μπορεί ο πρίγκιπας Τζορτζ να μεγαλώνει γνωρίζοντας ότι θα γίνει βασιλιάς, αλλά κουμάντο στο σπίτι κάνει η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Τι και αν προηγείται στη σειρά για τον θρόνο ο πρίγκιπας Τζορτζ; Η βασίλισσα Ελισάβετ αποκαλύπτει ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι αυτή που κάνει κουμάντο σπίτι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει σπίτι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Sandringham.

Ενώ παρουσίαζε τη Βίβλο που υπέγραψε σε 10χρονο μαθητή που κέρδισε διαγωνισμό για το καλύτερο project στα θρησκευτικά, η 91χρονη βασίλισσα Ελισάβετ ρώτησε τη μαθήτρια αν φροντίζει τη μικρότερη αδερφή της.

Η μητέρα του κοριτσιού απάντησε ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. “Όπως και με τη Σάρλοτ και τον Τζορτζ” παρατήρησε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Κουμάντο κάνει η πριγκίπισσα Σάρλοτ

Η τάση της πριγκίπισσας Σάρλοτ να προσέχει τον αδερφό της πρίγκιπα Τζορτζ αποτελεί τυπική συμπεριφορά ανάμεσα σε αδέρφια σχολίασε ο πατέρας της μαθήτριας.

πριγκίπισσα Σάρλοτ

“Συχνά συμβαίνει ένα μικρότερο παιδί να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι το σύνδρομο του δεύτερου παιδιού”.

Ήταν πέρυσι που η Κέιτ Μίντλετον είχε αποκαλύψει ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ κάνει κουμάντο σπίτι τους. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αστειευτεί ότι η κόρη του θα έχει πρόβλημα όταν μεγαλώσει.

Πηγή: Today

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις